ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάστινγκ πορνό: Οι ερωτήσεις που έκαναν στους ενδιαφερόμενους (vid)

Αποκαλύψεις για το ποιοι πήγαν στο Περιστέρι
Κάστινγκ πορνό: Οι ερωτήσεις που έκαναν στους ενδιαφερόμενους (vid)

Κάστινγκ πορνό: Η Ελένη Χατζή μίλησε για το κάστινγκ που έγινε στο Περιστέρι, αποκαλύπτοντας άγνωστες και ταυτόχρονα πολύ ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες από τα όσα συνέβησαν εκεί.

Η Ελένη Χατζή μαζί με τον Alex Fire ήταν υπεύθυνη του κάστινγκ που έγινε viral με τις ουρές στο μαγαζί που την φιλοξενούσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλός ο Τσιτσιπάς, αλλά καλύτερη η Ασημίνα!

Η συγκεκριμένη γυναίκα, λοιπόν, φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» του Alpha με την Ελεονόρα Μελέτη, αποκαλύπτοντας άγνωστες και… πικάντικες λεπτομέρειες των όσων έγιναν εκεί.

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο για την Ελλάδα. Το Ελληνικό κοινό θέλει να βλέπει ελληνικό πορνό και μάλιστα το 99 τοις εκατό των αντρών βλέπει ερωτικές ταινίες. Οπότε ψάχναμε να βρούμε κυρίως Έλληνες και για να τους βρούμε έπρεπε να βγάλουμε αγγελία με το γνωστό παραδοσιακό τρόπο.

Οι ερωτήσεις που κάναμε στους επίδοξους ηθοποιούς ήταν πάνω-κάτω οι ίδιες. Με τι ασχολούνται, πώς έμαθαν για το κάστινγκ, πού δουλεύουν κι αν τους ενδιαφέρει ο ρόλος κομπάρσου. Αφού τους κάναμε να νιώσουν οικεία, οι ερωτήσεις περιστρέφονταν γύρω από τις ερωτικές τους προτιμήσεις. «Τι σου αρέσει στο σεξ;» «Θα έκανες όργιο;» «Είσαι ενεργητικός;» «Τι εμπειρίες έχεις»;, είναι μερικές από τις ερωτήσεις που τους κάναμε», είπε χαρακτηριστικά.

Κάστινγκ πορνό-Δείτε το βίντεο:

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κάστινγκ πορνό: Οι ερωτήσεις που έκαναν στους ενδιαφερόμενους (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.