ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καστοριά – Συγκλονιστικό: Έδωσε μάχη με αρκούδα – Τον έσωσαν τα σκυλιά του (vid)

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του 26χρονου, Γιάννη Καμπούρη, που έδωσε… μάχη με αρκούδα στην Καστοριά. Ο 26χρονος από την Καστοριά, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την τρομερή περιπέτεια που πέρασε, εξηγώντας τον τρόπο με τον οποία τα κυνηγόσκυλά τους τον… έσωσαν. «Βγήκα στις 9 το πρωί να εκπαιδεύσω τα σκυλιά μου και σε ένα...
Καστοριά – Συγκλονιστικό: Έδωσε μάχη με αρκούδα – Τον έσωσαν τα σκυλιά του (vid)

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του 26χρονου, Γιάννη Καμπούρη, που έδωσε… μάχη με αρκούδα στην Καστοριά.

Ο 26χρονος από την Καστοριά, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την τρομερή περιπέτεια που πέρασε, εξηγώντας τον τρόπο με τον οποία τα κυνηγόσκυλά τους τον… έσωσαν.

«Βγήκα στις 9 το πρωί να εκπαιδεύσω τα σκυλιά μου και σε ένα μέρος μου επιτέθηκε η αρκούδα. Τα σκυλιά ήταν περίπου 30 μέτρα μπροστά από μένα. Ακούστηκε από αριστερά μου ένας θόρυβος και σταμάτησα. Μετά ακούστηκε πιο γρήγορα. Νόμιζα ότι ήταν κανένα γουρούνι σταματημένο και έβγαινε. Βγήκε μετά και είδα ότι είναι αρκούδα. Άρχισε να μουγκρίζει, να φωνάζει και να τρέχει προς το μέρος μου. Την είδαν τα σκυλιά, γύρισαν και μπήκαν ανάμεσα σε μένα και την αρκούδα και της γάβγιζαν», δήλωσε ο νεαρός αρχικά.

Και συνέχισε πως: «Η αρκούδα δεν έκανε κίνηση να χτυπήσει τα σκυλιά. Έτρεχε προς τα εμένα και έπεσε πάνω μου. Φώναζα. Με έριξε κάτω».

«Έβαλα τα χέρια στο κεφάλι για να μη με δαγκώσει στο κεφάλι και το πρόσωπο. Με δαγκώνει στο δεξί χέρι, στο μπράτσο και εκείνη τη στιγμή ήρθαν και τα σκυλιά κοντά και της γάβγιζαν και εκείνη σηκώθηκε» περιέγραψε ακόμη ο Γιάννης Καμπούρης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καστοριά – Συγκλονιστικό: Έδωσε μάχη με αρκούδα – Τον έσωσαν τα σκυλιά του (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.