ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καστοριά: Στο νοσοκομείο 26χρονος, μετά από καυγά των σκυλιών του με αρκούδα!

Με κάταγμα στο χέρι και θλαστικά τραύματα από τον καυγά που είχε μία αρκούδα με τα σκυλιά του, διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» ένας 26χρονος!
Καστοριά: Στο νοσοκομείο 26χρονος, μετά από καυγά των σκυλιών του με αρκούδα!

Με κάταγμα στο χέρι και θλαστικά τραύματα από την επίθεση μιας αρκούδας διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» ένας 26χρονος!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρκούδα τρόμαξε από τα σκυλιά που είχε μαζί του ο 29χρονος, με αποτέλεσμα να επιτεθεί!

«Δεν μιλάμε για επίθεση αρκούδας σε άνθρωπο αλλά για εμπλοκή, αφού αν υπήρχε επίθεση, δύσκολα θα επιβίωνε άνθρωπος», ξεκαθαρίζει, με αφορμή το περιστατικό τραυματισμού ενός 26χρονου από αρκούδα, ο συνεργάτης του «Αρκτούρου» στην Καστοριά και μέλος της Εταιρίας Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς Νίκος Παναγιωτόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δάφνη: Απέδρασε κρατούμενος με τις χειροπέδες!

Και συμπλήρωσε: «Όπως έμαθα, ο 26χρονος βγήκε να εκπαιδεύσει τα κυνηγετικά σκυλιά του, τα οποία άρχισαν να γαβγίζουν μπροστά από μια συστάδα. Όταν πήγε να δει τι συμβαίνει, η αρκούδα που μάλλον ξάπλωνε πίσω από τους θάμνους, σηκώθηκε τρομαγμένη να φύγει και κινούμενη προς το μέρος του, τον έσπρωξε, τραυματίζοντάς τον».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καστοριά: Στο νοσοκομείο 26χρονος, μετά από καυγά των σκυλιών του με αρκούδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.