ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΤ: Τραγωδία με νεκρό από φωτιά στο νοσοκομείο!

Η πυρκαγιά ξέσπασε στους χώρους του νοσοκομείου
ΚΑΤ: Τραγωδία με νεκρό από φωτιά στο νοσοκομείο!

Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί (2/3) στο ΚΑΤ, όταν ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε χώρο του νοσοκομείου! Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου, στον τέταρτο όροφο του ΚΑΤ, όπου βρίσκεται το τμήμα λοιμώξεων.

Άγνωστο μέχρι στιγμής, το πως εκδηλώθηκε η φωτιά, ο άνδρας βρέθηκε νεκρός. Το περίεργο είναι πως δεν υπάρχουν στοιχεία για την ταυτότητά του, καθώς πιθανολογείται πως ήταν άστεγος, ο οποίος νοσηλεύονταν στο ΚΑΤ.

Πηγές από το νοσοκομείο λένε πως είχε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ η διοίκηση του νοσοκομείου έβγαλε ανακοίνωση, στην οποία τονίζει ότι ο άνδρας ήταν 53 ετών.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Σήμερα Σάββατο 2/3/2019, πρωινή ώρα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο ΓΝΑ ΚΑΤ σε δίκλινο θάλαμο του 4ου ορόφου στην πτέρυγα Βρυώνειο Δ΄, η οποία κατασβέστηκε άμεσα από το προσωπικό του ορόφου του Νοσοκομείου.

Στον εν λόγω θάλαμο νοσηλευόνταν ο ασθενής Α.Φ., ηλικίας 53 ετών, μη περιπατητικός, με περιτροχαντήριο κάταγμα ισχίου χειρουργηθέν και κάταγμα βραχιονίου υπό συντηριτική αγωγή, ο οποίος και απεβίωσε.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία θα προβεί σε προανακριτική διαδικασία. Παράλληλα ο Διοικητής του Νοσοκομείου διέταξε Ενορκη Διοικητική Εξέταση».

Πηγή: protothema

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΚΑΤ: Τραγωδία με νεκρό από φωτιά στο νοσοκομείο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.