ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταδίωξη στην παραλιακή: Αστυνομικοί κόντρα σε «πειραγμένα» αυτοκίνητα (video)

Ένα εντυπωσιακό βίντεο έφερε στη δημοσιότητα το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και έχει να κάνει με καταδίωξη στην παραλιακή λεωφόρο τις πρώτες πρωινές ώρες. Στο βίντεο διακρίνονται τα αυτοκίνητα που περνούν με μεγάλη ταχύτητα μπροστά από τους αστυνομικούς που με τη σειρά τους ξεκινούν την καταδίωξη στην παραλιακή. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού Στο...
Καταδίωξη στην παραλιακή: Αστυνομικοί κόντρα σε «πειραγμένα» αυτοκίνητα (video)

Ένα εντυπωσιακό βίντεο έφερε στη δημοσιότητα το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και έχει να κάνει με καταδίωξη στην παραλιακή λεωφόρο τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στο βίντεο διακρίνονται τα αυτοκίνητα που περνούν με μεγάλη ταχύτητα μπροστά από τους αστυνομικούς που με τη σειρά τους ξεκινούν την καταδίωξη στην παραλιακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Στο ίδιο βίντεο καταγράφεται  και η καταδίωξη του αναβάτη μοτοσικλέτας που έτρεχε με περισσότερα από 140χλμ. και χωρίς φώτα.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι κόντρες ξεκίνησαν αμέσως μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού ενώ και στις δύο περιπτώσεις οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τους παραβάτες και αφαίρεσαν πινακίδες, άδειες κυκλοφορίας και διπλώματα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καταδίωξη στην παραλιακή: Αστυνομικοί κόντρα σε «πειραγμένα» αυτοκίνητα (video)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.