ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατακραυγή για τις «Drag Queens» που διαβάζουν παραμύθια σε μικρά παιδιά – Γίνεται «μυστική» η εκδήλωση μετά τις λογικές αντιδράσεις

Σεξουαλικό «κήρυγμα» σε απονήρευτα παιδιά από LGBTQ κοινότητες και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Οι κοινωνικές αντιδράσεις ενάντια σε αυτό το αίσχος, έφεραν αποτελέσματα
Κατακραυγή για τις «Drag Queens» που διαβάζουν παραμύθια σε μικρά παιδιά – Γίνεται «μυστική» η εκδήλωση μετά τις λογικές αντιδράσεις

Drag παραμύθια για παιδιά: Η ηθική σήψη και η διαφθορά που έχει προσβάλλει τους θεσμούς και την κοινωνία, απειλεί άμεσα τον υγιή ψυχισμό των παιδιών. Το σχέδιο για τον εκμαυλισμό των παιδιών της χώρας μας, προχωρά κανονικά και μάλιστα με τις «πλάτες» του κράτους.

Τις τελευταίες ημέρες μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί γύρω από την ανακοίνωση της οργάνωσης «Thessaloniki Pride» και «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο» για μια εκδήλωση που θα διαβαστούν παραμύθια από «Βασίλισσες Drag» σε παιδιά από 3 έως 12 ετών. Μάλιστα σε αυτήν την θλιβερή εκδήλωση φιγουράρει και η χορηγία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (!) και έτσι καταλαβαίνει κανείς σε τι αίσχη καταλήγουν οι πόροι του κρατικού προϋπολογισμού.

Μέρος της ακαδημαϊκής κοινότητας αγκαλιάζει και επίσημα πλέον τις κοινωνικές στρεβλότητες και το κήρυγμα της ανωμαλίας στα άγουρα παιδικά μυαλά. Δεν είναι να απορεί κανείς για το ότι αυτή η χώρα οδηγείται στον γκρεμό.

Στην ανακοίνωση της εκδήλωσης αναφέρεται πως οι παρενδυτικοί θα διαβάσουν στα μικρά παιδάκια το παραμύθι «Η Drag Queen που έσωσε τα Χριστούγεννα». Και μόνο από αυτόν τον τίτλο καταλαβαίνει κανείς την διαστροφή των νοημάτων και την σύγχυση που επικρατεί στη νοοτροπία αυτών των συλλογικοτήτων.

Από την μια η εκδήλωση φέρει το όνομα «DRAG XMAS» (χρησιμοποιούν τον νεοεποχίτικο όρο «Xmas» για να απαλείψουν την αναφορά στον Χριστό που βρίσκεται στην λέξη Christmas) και από την άλλη μιλούν κανονικά για Χριστούγεννα, που μάλιστα… σώζονται από έναν παρενδυτικό.

Τι σχέση έχει η διδασκαλία του Χριστού και τα σωτηριώδη νοήματα που εκπορεύονται από το γεγονός της Θείας Ενανθρώπησης, με ανθρώπους που κηρύττουν τις παραφιλίες τους σε αθώα και απονήρευτα παιδάκια; Ποια ανάγκη… σωτηρίας έχουν τα Χριστούγεννα, ενώ η Θεία Ενανθρώπιση είναι καθεαυτό το γεγονός που σήμανε την αρχή της σωτηρίας όλης της ανθρωπότητας;

Η ανακοίνωση της εκδήλωσης αναφέρει ακόμα πως «οι Drag Queen θα μιλήσουν μέσα από το παραμύθι, με αφορμή την εορταστική περίοδο που διανύουμε, για τα έμφυλα στερεότυπα και για το πώς τα χρώματα και τα παιχνίδια δεν έχουν φύλο. Για το ότι το κάθε παιδί μπορεί να παίζει με όποιο παιχνίδι αυτό επιθυμεί, χωρίς διακρίσεις».

Οι LGBTQ+ συλλογικότητες ως γνήσια παιδιά της καπιταλιστικής woke κουλτούρας, υιοθετούν κάθε «αμερικανιά» που εκπορεύεται από την προπαγάνδα ανηθικότητας των ΗΠΑ, όπου ο καταναλωτισμός και η γραφικότητα συμπορεύονται με την ηθική εξαχρείωση.

Επειδή η ελληνική κοινωνία (ευτυχώς) δεν έχει «αμερικανοποιηθεί» εντελώς, υπήρξαν τεράστιες αντιδράσεις ενάντια στην κατάπτυστη εκδήλωση και οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως θα αλλάξουν την τοποθεσία της διοργάνωσης και θα την κάνουν… πριβέ. Σε νέα τους ανακοίνωση που εξέδωσαν ενημερώνουν το κοινό ότι για την ακριβή τοποθεσία της εκδήλωσης θα ενημερωθούν όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή με προσωπικό μήνυμα και όχι δημοσίως.

Οι διοργανωτές επίσης ισχυρίζονται πως η αλλαγή έγινε όχι λόγω των αντιδράσεων που έχουν προκληθεί στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά λόγω της… «μεγάλης συμμετοχής» που δημιουργεί την ανάγκη να μεταφερθεί η εκδήλωση σε διαφορετικό και μεγαλύτερο χώρο. Η ξαφνική μυστικοπάθεια των διοργανωτών φανερώνει πως απλά αποφάσισαν να «πουλήσουν» προς τα έξω μια υποτιθέμενη επιτυχία της εκδήλωσης, προκειμένου να μην παραδεχθούν πως «ανέκρουσαν πρύμναν» λόγω των υγιών αντιδράσεων από μεγάλο μέρος της κοινωνίας.

Να σημειωθεί πως είχαν ανακοινωθεί συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από το μέρος που είχε αρχικά ανακοινωθεί ότι θα λάμβανε χώρα η συγκεκριμένη εκδήλωση.

Σεξουαλικό «κήρυγμα» σε απονήρευτα παιδιά από LGBTQ κοινότητες και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Οι κοινωνικές αντιδράσεις ενάντια σε αυτό το αίσχος, έφεραν αποτελέσματα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κατακραυγή για τις «Drag Queens» που διαβάζουν παραμύθια σε μικρά παιδιά – Γίνεται «μυστική» η εκδήλωση μετά τις λογικές αντιδράσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.