ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταλάβατε τώρα κ. Σρόιτερ γιατί η επιστήμη εκτρέπεται επικίνδυνα όταν οι επιστήμονες συνεργάζονται με ανθρώπους εξουσίας;

Κορονοϊός: Ο παιδίατρος – λοιμωξιολόγος, Ιωάννης Καβαλιώτης, έδωσε το δικό του μήνυμα για την εκπομπή του Alpha και του Αντώνη Σρόιτερ που δεν βγήκε στον αέρα. Η εκπομπή δεν μεταδόθηκε ποτέ. Παρότι το teaser έπαιζε μέχρι και λίγο πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξή της. Στη θέση της είδαμε μια ξένη ταινία. Η αντίθετη πλευρά, δεν ακούστηκε...
Καταλάβατε τώρα κ. Σρόιτερ γιατί η επιστήμη εκτρέπεται επικίνδυνα όταν οι επιστήμονες συνεργάζονται με ανθρώπους εξουσίας;

Κορονοϊός: Ο παιδίατρος – λοιμωξιολόγος, Ιωάννης Καβαλιώτης, έδωσε το δικό του μήνυμα για την εκπομπή του Alpha και του Αντώνη Σρόιτερ που δεν βγήκε στον αέρα.

Η εκπομπή δεν μεταδόθηκε ποτέ. Παρότι το teaser έπαιζε μέχρι και λίγο πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξή της. Στη θέση της είδαμε μια ξένη ταινία. Η αντίθετη πλευρά, δεν ακούστηκε ποτέ, κόπηκε. Ο παιδίατρος λοιμωξιολόγος Ιωάννης Καβαλιώτης έδωσε το δικό του στίγμα για το «κόψιμο».

Χωρίς να θίξει κανέναν, χωρίς πομπώδης εκφράσεις και κανένα αίσθημα αδικίας, εξέθεσε με τον πλέον αξιοπρεπή τρόπο, τον σταθμό και τον παρουσιαστή για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Χρησιμοποιώντας μάλιστα μια δική του ερώτηση. Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε:

«Προ διμήνου έλαβα μια πρόσκληση να συμμετέχω σε εκπομπή για τον κορονοϊό σε μεγάλο κανάλι των Αθηνών. Ο δημοσιογράφος ήταν έγκριτος και σοβαρός, το κανάλι αξιόλογο και έτσι δέχτηκα. Θα συμμετείχε ο κ. Σύψας, κάποιος μη γιατρός που δεν τον γνώριζα, και εγώ. Θα υπήρχαν επίσης και κάποια εξωτερικά βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Lockdown στη Θεσσαλονίκη – Μετακινήσεις μόνο με sms!

Πριν ένα μήνα λοιπόν (29-09-2020) πήγα Αθήνα στο κανάλι και εκεί μαγνητοσκοπήθηκε η εκπομπή, όχι όλοι μαζί, αλλά ο καθένας μεμονωμένα. Όταν έδινε τη συνέντευξη ο ένας, οι άλλοι δύο δεν ήταν παρόντες. Δεν γνώριζε δηλ. κανείς τι είχε πει ο άλλος.

Πέρασε ένας μήνας και στο κανάλι διαφημίστηκε ότι θα προβληθεί η εκπομπή στις 29-10-2020, το βράδυ στις 24.00. Μάλιστα με τίτλο (όπως μου ειπώθηκε) που μάλλον δεν απηχούσε το σύνολο των ομιλητών. Η διαφήμιση  «παιζόταν» μέχρι λίγο πριν τις 24.00.

Τελικά η εκπομπή δεν μεταδόθηκε και αντ΄ αυτής προβλήθηκε μια ταινία. Τους λόγους φυσικά δεν τους γνωρίζω και ούτε θα τους μάθω.

Απλά θέλω να πω στον έγκριτο δημοσιογράφο ότι ίσως κατάλαβε την πρώτη ερώτηση που μου έκανε: «γιατί κ. Καβαλιώτη γράφετε στο ιστολόγιο σας ότι όταν οι επιστήμονες γίνονται υπηρέτες της εξουσίας, τότε η επιστήμη εκτρέπεται επικίνδυνα;».  Ίσως κατάλαβε τι εννοούσα, το ποιοι γιατροί υπηρετούν το σύστημα και ποιοι την επιστήμη.»

Μπορείτε να δείτε όλες τις αναρτήσεις του ΕΔΩ!

 

Διαβάστε ακόμα

Φαίδων Βόβολης: Η απάντησή του στον Αντώνη Σρόιτερ

«Πάρτι παρανομίας» δηλαδή κ. Αυγενάκη κάνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ηρακλής και Πανελλήνιος;

Έλληνες του εξωτερικού: Ζέκα, στα… κόκκινα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καταλάβατε τώρα κ. Σρόιτερ γιατί η επιστήμη εκτρέπεται επικίνδυνα όταν οι επιστήμονες συνεργάζονται με ανθρώπους εξουσίας;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.