ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατάληψη στον σταθμό Λαρίσης από μετανάστες! (pics & vid)

Για ώρες έχουν κοπεί τα δρομολόγια προς την Βόρεια Ελλάδα, καθώς μετανάστες στέκονται στις γραμμές του σταθμού
Κατάληψη στον σταθμό Λαρίσης από μετανάστες! (pics & vid)

Η φήμη πως τα σύνορα της Ειδομένης έκλεισαν για τους μετανάστες, έφεραν την οργή τους και διαμαρτυρόμενοι, έκαναν κατάληψη στον σταθμό Λαρίσης!

Εκατοντάδες μετανάστες που ήθελαν να φύγουν μέσω της Βόρειας Μακεδονίας στην υπόλοιπη Ευρώπη, ανακάλυψαν πως έχουν κλείσει τα σύνορα στην γείτονα χώρα. Το αποτέλεσμα ήταν να αντιδράσουν και να πάνε στον σταθμό Λαρίσης, όπου έκαναν κατάληψη.

Κατέβηκαν στις ράγες των γραμμών και για ώρες δεν επέτρεψαν να γίνουν τα δρομολόγια στην Βόρεια Ελλάδα. Δυνάμεις των ΜΑΤ έσπευσαν αμέσως στο σημείο, όπου υπήρξε ένταση, αλλά για λίγη ώρα.

Γίνονταν διαπραγματεύσεις μάλιστα, καθώς προσπαθούσαν να τους πείσουν, πως το κλείσιμο των συνόρων ήταν μια παραπληροφόρηση που διέρρευσε από το διαδίκτυο!

 

κατάληψη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κατάληψη στον σταθμό Λαρίσης από μετανάστες! (pics & vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.