ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία από την ξαδέρφη του Τσοχατζόπουλου: «Η Βίκυ Σταμάτη τον έδενε!»

«Βόμβες» για τη Βίκυ Σταμάτη από την ξαδέρφη του Άκη Τσοχατζόπουλου.
Καταγγελία από την ξαδέρφη του Τσοχατζόπουλου: «Η Βίκυ Σταμάτη τον έδενε!»

Η ξαδέρφη του Άκη Τσοχατζόπουλου κατηγορεί τη Βίκυ Σταμάτη για τον θάνατο του άλλοτε στελέχους του ΠΑΣΟΚ και τονίζει πως είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τα δικαστήρια.

Η Ελπινίκη Τσοχατζοπούλου καταγγέλλει στην εφημερίδα «Espresso» πως η Βίκυ Σταμάτη μεταχειριζόταν τον Άκη Τσοχατζόπουλο σαν «παιχνιδάκι στα χέρια της και τον χρησιμοποιούσε όπως αυτή ήθελε».

Την κατηγορεί πως τον είχε αποξενώσει από τους συγγενείς του, τον κλείδωνε σε ένα δώμα και τον έδενε! Επίσης τονίζει πως τον περιέφερε από το ένα νοσοκομείο στο άλλο, με αποτέλεσμα να ανοίξει το δέρμα του από τις κατακλίσεις!

Σύμφωνα με τα όσα λέει περιμένει να καταθέσει στον εισαγγελέα και έχει να πει πάρα πολλά για την κυρία Σταμάτη.

«Έκανε όλη αυτήν τη σκευωρία γιατί ήθελε να έχει τον Ακη Τσοχατζόπουλο ένα παιχνιδάκι στα χέρια της, γι’ αυτό κατηύθυνε όλη τη ζωή του και τον έφτασε να φύγει από τη ζωή!», τονίζει για να προσθέσει πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν λες και αυτοκτόνησε αφού του είχε δοθεί η ευκαιρία να χωρίσει από τη γυναίκα, που τον κατέστρεφε μέρα με τη μέρα.

«Η κυρία Σταμάτη δεν μπορούσε να φροντίσει τον Ακη λόγω της πάθησής της, την οποία γνωρίζουν όλοι. Δεν ήταν τυχαία στο Δρομοκαΐτειο…», λέει η Ελπινίκη Τσοχατζοπούλου, η οποία αποκαλύπτει πως πολλές φορές η Βίκυ Σταμάτη την είχε καλέσει το βράδυ αργά στο σπίτι της και της είχε πει: «Δεν τον θέλω. Εδώ είναι φιλοξενούμενος. Να τον πάρεις, όπως υποσχέθηκες, να τον φροντίσεις εσύ!» ενώ προσθέτει πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν είχε ποτέ λεφτά γιατί του έλεγε: «Δεν είναι σπίτι σου, είναι σπίτι μου αυτό».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καταγγελία από την ξαδέρφη του Τσοχατζόπουλου: «Η Βίκυ Σταμάτη τον έδενε!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.