ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία μητέρας 11χρονου για τον γιατρό «μαϊμού»: «Μου είπε να δώσω στο παιδί μου ρίγανη»

Καταγγελία για τον γιατρό «μαϊμού» έκανε η μητέρα ενός 11χρονου αγοριού, το οποίο έχασε τη ζωή του, λίγους μήνες αφού τον επισκέφτηκε. Η μητέρα αυτή, έχοντας ζήσει τον εφιάλτη να μην έχεις πλέον το παιδί σου, δίπλα σου, ζητάει την αυστηρότερη ποινή, το ίδιο και οι γονείς των άλλων παιδιών που είχαν την ίδια μοίρα....
Καταγγελία μητέρας 11χρονου για τον γιατρό «μαϊμού»: «Μου είπε να δώσω στο παιδί μου ρίγανη»

Καταγγελία για τον γιατρό «μαϊμού» έκανε η μητέρα ενός 11χρονου αγοριού, το οποίο έχασε τη ζωή του, λίγους μήνες αφού τον επισκέφτηκε.

Η μητέρα αυτή, έχοντας ζήσει τον εφιάλτη να μην έχεις πλέον το παιδί σου, δίπλα σου, ζητάει την αυστηρότερη ποινή, το ίδιο και οι γονείς των άλλων παιδιών που είχαν την ίδια μοίρα.

«Οι πληροφορίες μου από τους άλλους γονείς ήταν ότι υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν πιστός, ότι είναι σε μεγάλο κέντρο που πηγαίνουν οι VIP. Και ότι συγκεκριμένα η φίλη μου, μου είπε ότι βρήκαμε τον σωτήρα μας. Έτσι ξεκίνησε και πήγα και εγώ» είπε η μητέρα του άτυχου 11χρονου μιλώντας στο Star.

Η συγκεκριμένη μητέρα, έχασε το παιδί της το 2016, αφού έπασχε από μία πολύ σοβαρή ασθένεια. Ψάχνοντας τους κατάλληλους γιατρούς για να βρει λύση, στο βουνό που είχε μπροστά της, έπεσε πάνω στον γιατρό «μαϊμού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατρός «μαϊμού»: Απίστευτο το που εξέταζε τους ασθενείς του – Πήρε 22.000 χέρι με χέρι (vid)

«Δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι ήταν νοσοκομείο, ένα απλό γραφείο, μιλήσαμε, του έδωσα το CD της μαγνητικής να το δει, η κουβέντα πήγε στην πίστη, μου ανέφερε γέροντες από το Άγιο Όρος, μου χάρισε και μια χάρτινη εικόνα», ανέφερε η γυναίκα. «Με άφησε να καταλάβω ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι, ότι ήταν απλά στα χέρια του Θεού», πρόσθεσε.

Μάλιστα όπως υποστήριξε η γυναίκα, η υγεία του παιδιού επιδεινώθηκε. «Ο γιος μου έκανε διάρροιες και εμετό, τον παίρνω τηλέφωνο, μου είπε να του δώσω ένα σκεύασμα με ρίγανη, βέβαια δεν υπήρχε αποτέλεσμα. Φύγαμε για Αθήνα και σε 15 μέρες ο γιος μου κατέληξε.

Η φίλη μου μου έλεγε ότι όλη την ημέρα ήταν στην κουζίνα, να φτιάχνει χυμούς και όλα αυτά τα σκευάσματα που ήθελε, το παιδί λιμοκτονούσε, παρακαλούσε να του φέρουν μια μπουγάτσα, μια τυρόπιτα. Δεν του το δίνανε γιατί είχε άλλες οδηγίες. Θέλω να τιμωρηθεί παραδειγματικά», είπε η μητέρα του 11χρονου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καταγγελία μητέρας 11χρονου για τον γιατρό «μαϊμού»: «Μου είπε να δώσω στο παιδί μου ρίγανη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.