ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταπέλτης ο Μίκης «κατακεραυνώνει» τον Τσίπρα για το Μακεδονικό

Για «μεγάλη ντροπή που θα μας στιγματίζει για πάντα», κάνει λόγο ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης. «Για πρώτη φορά, κάποιοι που θέλουν να ονομάζονται αριστεροί, υποχωρούν υπερασπιζόμενοι το προσωπικό τους συμφέρον», αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο Μίκης Θεοδωράκης σε νέα παρέμβαση του για τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ. Αναλυτικά το κείμενο του Μίκη Θεοδωράκη: Η χώρα μας...
Καταπέλτης ο Μίκης «κατακεραυνώνει» τον Τσίπρα για το Μακεδονικό

Για «μεγάλη ντροπή που θα μας στιγματίζει για πάντα», κάνει λόγο ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης.

«Για πρώτη φορά, κάποιοι που θέλουν να ονομάζονται αριστεροί, υποχωρούν υπερασπιζόμενοι το προσωπικό τους συμφέρον», αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο Μίκης Θεοδωράκης σε νέα παρέμβαση του για τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ.

Αναλυτικά το κείμενο του Μίκη Θεοδωράκη:

Η χώρα μας σύρθηκε σε μια πράξη ιστορικής ήττας και εθνικής μειοδοσίας με απρόβλεπτες επιπτώσεις σε βάρος της χώρας και του Λαού μας.

Συνάμα ποδοπατήθηκε η θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού.

Από την εποχή του ΕΑΜ υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες οι Έλληνες αριστεροί υποχώρησαν μπροστά σε δοκιμασίες, που τις περισσότερες φορές έφταναν στα όρια της ανθρώπινης αντοχής.

Σήμερα, για πρώτη φορά, κάποιοι που θέλουν να ονομάζονται αριστεροί, υποχωρούν υπερασπιζόμενοι το προσωπικό τους συμφέρον. Συμπαρασύροντας έτσι σ’ αυτόν τον κατήφορο την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό.

Μετά από αυτό το μεγάλο «ΝΑΙ» του κ. Τσίπρα, εκείνο που πονάει πιο πολύ δεν είναι μόνο οι κίνδυνοι που ξανοίγονται μπροστά μας αλλά προ παντός η μεγάλη Ντροπή που θα μας στιγματίζει για πάντα.

Αθήνα, 12.6.2018

Μίκης Θεοδωράκης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καταπέλτης ο Μίκης «κατακεραυνώνει» τον Τσίπρα για το Μακεδονικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.