ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταστρέφουν τα παιδιά: To «Πολύχρωμο Σχολείο» έκανε τετράωρο «σεμινάριο» ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδας σε δημόσιο Γυμνάσιο των Χανίων!

Ολοταχώς στον γκρεμό η εκπαίδευση - Και επίσημα πλέον ξεκίνησαν να κάνουν εντατικά «φροντιστήρια» ΛΟΑΤΚΙσμού σε παιδιά δημόσιων σχολείων
Καταστρέφουν τα παιδιά: To «Πολύχρωμο Σχολείο» έκανε τετράωρο «σεμινάριο» ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδας σε δημόσιο Γυμνάσιο των Χανίων!

H ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδα συνεχίζει να εισβάλλει στα δημόσια σχολεία, με μια επιχείρηση πλύσης εγκεφάλου να βρίσκεται σε εξέλιξη με τις ευλογίες της κυβέρνησης. Εντατικά «φροντιστήρια» για έναν «άφυλο» πανσεξουαλικό κόσμο, γίνονται σε παιδιά γυμνασίου αλλά ακόμα και δημοτικού, για να εξοικειωθούν με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του «ουράνιου τόξου», και να απωλέσουν ότι συνέχει την παιδική αθωότητά τους.

Η περιβόητη ΜΚΟ «Πολύχρωμο Σχολείο» που στα πλαίσια του «Thessaloniki Pride» οργάνωσε πέρυσι σε ιδιωτικό χώρο την ανάγνωση παραμυθιών από δύο «Drag Queens» σε παιδιά έως 13 ετών, παρουσιάζοντας μέχρι και σε νήπια την υποκουλτούρα των γκέι… καμπαρέ (γιατί ακριβώς από εκεί γεννήθηκαν τα «Drag shows»), δεν περιορίζει το καταστροφικό έργο της μόνο σε ιδιωτικά πλαίσια, άλλα έχει εισχωρήσει για τα καλά στη δημόσια εκπαίδευση.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το «Πολύχρωμο Σχολείο» έχει λάβει έγκριση από το υπουργείο Παιδείας για να παρέχει εκπαιδευτικό υλικό σε μαθητές/μαθήτριες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας, που αφορά θέματα ΛΟΑΤΚΙ.

Η προπαγάνδα του «Πολύχρωμου Σχολείου» όμως, αρχίζει να μπαίνει και επίσημα στα δημόσια σχολεία, όχι μόνο με διοχέτευση εκπαιδευτικού υλικού, αλλά και με οργάνωση «επιμορφωτικών συναντήσεων ενημέρωσης», κατόπιν προσκλήσεων από σχολεία της χώρας!

Μία τέτοια συνάντηση «κατήχησης» των παιδιών για τις σεξουαλικές παρεκκλίσεις του «ουράνιου τόξου», έγινε με κάθε επισημότητα στις 25/11, στο 7ο Γυμνάσιο Χανίων (Κουμπελή), και μάλιστα ήταν ένα δρώμενο τετράωρης διάρκειας! Δηλαδή ένα κανονικό «σεμινάριο» ΛΟΑΤΚισμού σε – δημόσιο επαναλαμβάνουμε – σχολείο!

Ο τίτλος του «σεμιναρίου» ήταν: «Όλα τα παιδιά στην τάξη μου είναι ασφαλή». Αλήθεια από πότε θεωρείται «ασφάλεια» για τα παιδιά το να σεξουαλικοποιούνται πρόωρα και να καταστρέφουν τον αγνό ψυχικό τους κόσμο; Και γιατί πρέπει ο σεβασμός στον συμμαθητή να πατρονάρεται από την προπαγάνδα του ΛΟΑΤΚΙσμου;

Η διεύθυνση αυτού του σχολείου δεν είναι άξια να εμπνεύσει στα παιδιά τον αλληλοσεβασμό, χωρίς τον παρονομαστή του σεξ; Δεν υπάρχουν διαχρονικές αξίες και ιδανικά για να εμφυσήσουν στα παιδιά την αδιάκριτη αγάπη για τον πλησίον; Πρέπει σώνει και καλά να μάθουν ότι η «ασφάλεια» είναι ο σεβασμός των δικαιωμάτων τους που αφορούν τον άνθρωπο από τη μέση και κάτω;

Η διαδικτυακή πρόσκληση που ήταν γεμάτη από τα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ σημαίας, ανέφερε: «Το 7ο Γυμνάσιο Χανίων σε συνεργασία με το Πολύχρωμο Σχολείο σας προσκαλούμε στην επιμορφωτική συνάντηση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για θέματα που αφορούν τις ΛΟΑΤΚΙ ταυτότητες στο σχολικό περιβάλλον».

Μάλιστα η πρόσκληση αναφέρει ότι πέραν των συζητήσεων, περιλαμβανόταν και «βιωματική δράση»! Αλήθεια τι είδους βιωματική δράση ήταν αυτή; Μήπως περιλάμβανε συναναστροφή με παρενδυτικούς  που συνεργάζονται με το «Πολύχρωμο σχολείο»; Μήπως περιλάμβανε και άλλου είδους πλύση εγκεφάλου με διαδραστικά «πειράματα», όπως έχουμε ακούσει να πραγματοποιούν κάποιοι ελεεινοί εκπαιδευτικοί τελευταία; Περιμένουμε απαντήσεις.

Σε τελική ανάλυση όμως, ποιοι έδωσαν τον «αέρα» σε διευθυντές σχολείων να διοργανώνουν τέτοια άθλια δρώμενα, αν όχι η ίδια η κυβέρνηση; Και πού θα φτάσει αυτή η διαφθορά στα σχολεία, αν δεν αντιδράσουν οι γονείς;

Ολοταχώς στον γκρεμό η εκπαίδευση - Και επίσημα πλέον ξεκίνησαν να κάνουν εντατικά «φροντιστήρια» ΛΟΑΤΚΙσμού σε παιδιά δημόσιων σχολείων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καταστρέφουν τα παιδιά: To «Πολύχρωμο Σχολείο» έκανε τετράωρο «σεμινάριο» ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδας σε δημόσιο Γυμνάσιο των Χανίων!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.