ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατατέθηκε η τροπολογία για την αύξηση του κατώτατου μισθού

Τι περιλαμβάνει η τροπολογία
Κατατέθηκε η τροπολογία για την αύξηση του κατώτατου μισθού

Κατατέθηκε την Τετάρτη στη βουλή η καινούργια τροπολογία με την οποία αναμένεται και να επισπευσθεί η διαδικασία για την αύξηση του κατώτατου μισθού.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην τροπολογία περιλαμβάνεται και η αύξηση του κατώτατου ημερομισθίου τον Ιανουάριο του νέου έτους.

Η τροπολογία υπογράφεται από τους συναρμόδιους υπουργούς Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννη Δραγασάκη, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόφλου και Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, ενώ κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στον τομέα της υγείας.

Όπως έχει γνωστοποιηθεί το νομοσχέδιο αυτό αναμένεται να συζητηθεί και ανάπτυξη στη την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου στο τρίτο θερινό τμήμα της Βουλής.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κατατέθηκε η τροπολογία για την αύξηση του κατώτατου μισθού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.