ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταιγίδα στην Αθήνα: Ζημιές σε ηλεκτροδότηση και ίντερνετ

Σφοδρή βροχόπτωση έπληξε το κέντρο και τα νότια προάστια της Αθήνας με το σκηνικό να θυμίζει έντονο χειμώνα
Καταιγίδα στην Αθήνα: Ζημιές σε ηλεκτροδότηση και ίντερνετ

Προβλήματα έχει προκαλέσει η σφοδρή καταιγίδα που έπληξε την Αθήνα νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης (3/6).

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportime.gr η μεγάλης ποσότητας νεροποντή που ξέσπασε έχει προκαλέσει ζημιές στην ηλεκτροδότηση αλλά και στις συνδέσεις ίντερνετ σε αρκετές περιοχές του Λεκανοπεδίου της Αττικής.

Η σφοδρή καταιγίδα έπληξε περισσότερο το κέντρο και τα νότια προάστια της Αθήνας σε μία ημέρα του Ιουνίου που θυμίζει χειμώνα. Η απογευματινή βροχή, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, θα είναι η τελευταία αυτής της μακράς περιόδου αστάθειας, καθώς από την Πέμπτη (4/6), αναμένεται βελτίωση του καιρού, ηλιοφάνεια και αύξηση της θερμοκρασίας.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά ο ουρανός σκοτείνιασε και ο ήλιος έδωσε την θέση του στα πυκνά σύννεφα και του κεραυνούς για να ακολουθήσει στη συνέχεια η βροχή.

Επίσης, η κεραυνική δραστηριότητα κατά την Τετάρτη θα είναι αυξημένη στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, καθώς επίσης και στα νησιά της Χίου και της Κρήτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρση μέτρων: Αυξάνονται οι επιβάτες στα πλοία – Τι αλλάζει

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καταιγίδα στην Αθήνα: Ζημιές σε ηλεκτροδότηση και ίντερνετ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.