ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταιγίδες: «Βούλιαξε» η Αττική οδός

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα για τα οποία έχουν κάνει λόγο οι μετεωρολόγοι «χτύπησαν» το μεσημέρι της Δευτέρας την Αττική, με καταιγίδες αλλά και χαλάζι. Παρότι μικρής διάρκειας, η καταιγίδα που έπληξε την Αττική δημιούργησε προβλήματα καθώς συνδυάστηκαν και με χαλαζόπτωση. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα στην Αττική οδό, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που...
Καταιγίδες: «Βούλιαξε» η Αττική οδός

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα για τα οποία έχουν κάνει λόγο οι μετεωρολόγοι «χτύπησαν» το μεσημέρι της Δευτέρας την Αττική, με καταιγίδες αλλά και χαλάζι.

Παρότι μικρής διάρκειας, η καταιγίδα που έπληξε την Αττική δημιούργησε προβλήματα καθώς συνδυάστηκαν και με χαλαζόπτωση.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα στην Αττική οδό, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Οι οδηγοί δικύκλων προσπάθησαν να προστατευτούν κάτω από τις γέφυρες της Οδού, πολλοί οδηγοί αυτοκινήτων επέλεξαν να σταματήσουν στη ΛΕΑ ώσπου να κοπάσουν οι καταιγίδες, ενώ όσοι κινούνταν είχαν απαραιτήτως αναμμένα αλάρμ των οχημάτων τους καθώς η ορατότητα ήταν πολύ χαμηλή.

Ευτυχώς η διάρκειά του ήταν μικρή…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καταιγίδες: «Βούλιαξε» η Αττική οδός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.