ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατερίνα Λάσπα: Μου την έπεσε μέσα στο γραφείο, τον έκανα ασήκωτο (vid)

Μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση στο θέατρο, έρχεται τώρα μια γυναίκα της τηλεόρασης, η Κατερίνα Λάσπα να κάνει αποκαλύψεις.
Κατερίνα Λάσπα: Μου την έπεσε μέσα στο γραφείο, τον έκανα ασήκωτο (vid)

Μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση στο θέατρο, έρχεται τώρα μια γυναίκα της τηλεόρασης να αποκαλύψει τη δική της περίπτωση σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ο λόγος για την παρουσιάστρια Κατερίνα Λάσπα, η οποία μάλιστα δήλωσε πως ήξερε τη γυναίκα του θύτη.

Η Κατερίνα Λάσπα κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου (13/2/2021) στον καναπέ του «Καλύτερα δεν γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού και μίλησε για τη στιγμή που «ένας ανόητος» της επιτέθηκε μέσα σε ένα κλειστό γραφείο.

«Ένας ανόητος, μου συνέβη σε κλειστό γραφείο, τον έκανα ασήκωτο. Και επειδή ήξερα και τη γυναίκα του, απορώ τι είπε. Αλλά όπως έμαθα στη συνέχεια, έγινε πιο προσεκτικός και καλύτερος λίγο άνθρωπος. Δεν πρόλαβα να σκεφτώ, έπεσε κουρτίνα. Αυτή δεν είναι η προτιμώμενη αντίδραση», περιέγραψε η Κατερίνα Λάσπα.

Όταν ρωτήθηκε για την πορεία της στο χώρο της τηλεόρασης, είπε ότι «μόνο πισώπλατα μαχαιρώματα έχω φάει» αλλά «υπάρχουν και 4-5 που τους ευγνωμονώ που βρέθηκαν στον δρόμο μου. Είναι και το physique μου τέτοιο που δεν θα μπει ακόμη και ο πιο άγριος, ο πιο χυδαίος στην διαδικασία να κάνει οτιδήποτε ορμητικό απέναντί μου και να μην έχει φραγμούς», τόνισε η Κατερίνα Λάσπα, ενώ κατέληξε «…μου λείπει η τηλεόραση. Θα ήθελα να βρω κάτι που να μου ταιριάζει και να επιστρέψω. Αυτή είναι η δουλειά μου από 17 χρονών».

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κατερίνα Λάσπα: Μου την έπεσε μέσα στο γραφείο, τον έκανα ασήκωτο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.