ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατερίνη: Συνελήφθη άντρας που διέρρηξε ζαχαροπλαστείο

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε 34χρονος που έσπασε τη τζαμαρία σε ζαχαροπλαστείο και έκλεψε χρήματα και προϊόντα.
Κατερίνη: Συνελήφθη άντρας που διέρρηξε ζαχαροπλαστείο

Συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρα (4/10) 34χρονος άντρας, Ελληνικής καταγωγής που διέρρηξε ζαχαροπλαστείο στην Κατερίνη.

Ο άντρας, λίγη ώρα πριν τη σύλληψή του, είχε «χτυπήσει» σε ζαχαροπλαστείο της περιοχής σπάζοντας την τζαμαρία του καταστήματος. Στη συνέχεια άρπαξε από το μαγαζί το ποσό των 221,80 ευρώ, και διάφορα άλλα προϊόντα όπως τσιγάρα και ένα μπουκάλι ουίσκι.

Για κακή του τύχη όμως έγινε αντιληπτός και λίγη ώρα αργότερα η Αστυνομία τον εντόπισε και προχώρησε στην σύλληψη του. Τα κλοπιμαία μάλιστα βρέθηκαν στην κατοχή του και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Ο άντρας οδηγήθηκε στο κρατητήριο από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κατερίνη: Συνελήφθη άντρας που διέρρηξε ζαχαροπλαστείο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις