ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθαρά Δευτέρα 13033: Με αυτό τον κωδικό στο SMS πάμε για χαρταετό

Ακριβώς όσα μέτρα ίσχυαν για τις υπόλοιπες καθημερινές εντός lockdown θα ισχύουν και την Καθαρά Δευτέρα. Τι sms πρέπει να στείλετε στο 13033.
Καθαρά Δευτέρα 13033: Με αυτό τον κωδικό στο SMS πάμε για χαρταετό

Δεν υπάρχει καμία κυβερνητική εντολή για κλείσιμο των πάρκων της χώρας την Καθαρά Δευτέρα, ωστόσο δεν θα επιτρέπεται η μετακίνηση σε αυτά με όχημα εφόσον ανήκουν σε διαφορετικό δήμο από αυτόν που κατοικεί ο κάθε πολίτης.

Ακριβώς όσα μέτρα ίσχυαν για τις υπόλοιπες καθημερινές εντός αυστηρού lockdown θα ισχύουν και για την Καθαρά Δευτέρα.

Επομένως και την Καθαρά Δευτέρα θα ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα που έχουν ήδη ανακοινωθεί και επιτρέπουν μετακίνηση από δήμο σε δήμο μόνο εάν αυτή γίνεται χωρίς αυτοκίνητο, δηλαδή πεζή ή με ποδήλατο.

Ποιος είναι ο κωδικός (sms) που θα πρέπει να στείλετε στο 13033, έτσι ώστε να είστε σωστοί απέναντι στο νόμο, και φυσικά να μην πληρώσετε πρόστιμο, καθώς ειδικά την Καθαρά Δευτέρα θα γίνονται αυστηρές συστάσεις και έλεγχοι από την αστυνομία.

Για το πέταγμα του χαρταετού ο κωδικός είναι ο αριθμός 6 στο 13033, το sms δηλαδή που στέλνουμε για να πάμε για άθληση ή βόλτα με το κατοικίδιο, στον δήμος μας και κοντά στο σπίτι μας.

Νωρίτερα, ωστόσο, την Πέμπτη ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ανέφερε σχετικά με τα πάρκα της Αττικής:

«Το Αττικό Άλσος, το Πάρκο Τρίτση και το Πεδίον του Άρεως σε συνεννόηση και με οδηγίες που θα έχουμε από την Πολιτική Προστασία, θα δούμε τις επόμενες μέρες αν θα παραμείνουν σε λειτουργία».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καθαρά Δευτέρα 13033: Με αυτό τον κωδικό στο SMS πάμε για χαρταετό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.