×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Καθαρά Δευτέρα: Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια


Sportime Team

Καθαρά Δευτέρα: Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια


Μαζικά εγκαταλείπουν οι Αθηναίοι την πρωτεύουσα, καθώς με «σύμμαχο» τον ανοιξιάτικο καιρό φεύγουν έχοντας μπροστά τους την Καθαρά Δευτέρα.

Αυξημένη είναι η κίνηση στα λιμάνια, αλλά και στις εθνικές οδούς Αθηνών- Λαμίας και Αθηνών Κορίνθου. Σε ισχύ είναι ήδη τα αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για την έξοδο των εκδρομέων.

Ενδεικτικό είναι πως την Παρασκευή αναχώρησαν από τον Πειραιά συνολικά 13 πλοία για διάφορα νησιά του Αιγαίου με 11.820 επιβάτες και 1.330 οχήματα. Για τον Αργοσαρωνικό πραγματοποιήθηκαν 26 δρομολόγια, με 5.062 επιβάτες και 796 ΙΧ. Από το λιμάνι της Ραφήνας πραγματοποιήθηκαν 7 απόπλοι πλοίων, ενώ αναχώρησαν 3.630 επιβάτες με 869 ΙΧ οχήματα. Από το Λαύριο αναχώρησαν 5 πλοία με 1.250 επιβάτες συνολικά και 351 ΙΧ.

Για σήμερα, έχουν προγραμματιστεί 7 απόπλοι πλοίων από τον Πειραιά, 7 από τη Ραφήνα και 3 από το Λαύριο. Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν για την Καθαρά Δευτέρα, καλό είναι να βρίσκονται στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου μια ώρα νωρίτερα, λόγω της αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους.

πηγή: iefimerida.gr

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras