ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθαρά Δευτέρα – Χαρταετός: Αυτό ισχύει, με SMS! Επιτρέπεται τελικά ή όχι;

Καθαρά Δευτέρα – Χαρταετός: Κανονικά ανοιχτά θα παραμείνουν τα πάρκα τη Δευτέρα 15 Μαρτίου, όπως έχει διευκρινίσει εδώ και λίγες μέρες η Κυβέρνηση. Καθαρά Δευτέρα – Χαρταετός: Θυμίζουμε ότι όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, στο προσεχές τριήμερο θα ισχύει ό,τι μέχρι σήμερα και δεν θα υπάρξει καμία έξτρα ρύθμιση. Έτσι θα πετάξουμε χαρταετό Αναλυτικότερα ο...
Καθαρά Δευτέρα - Χαρταετός: Κανονικά ανοιχτά θα παραμείνουν τα πάρκα τη Δευτέρα 15 Μαρτίου, όπως έχει διευκρινίσει η ελληνική Κυβέρνηση.

Καθαρά Δευτέρα – Χαρταετός: Κανονικά ανοιχτά θα παραμείνουν τα πάρκα τη Δευτέρα 15 Μαρτίου, όπως έχει διευκρινίσει εδώ και λίγες μέρες η Κυβέρνηση.

Καθαρά Δευτέρα – Χαρταετός: Θυμίζουμε ότι όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, στο προσεχές τριήμερο θα ισχύει ό,τι μέχρι σήμερα και δεν θα υπάρξει καμία έξτρα ρύθμιση.

Έτσι θα πετάξουμε χαρταετό

Αναλυτικότερα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας εξήγησε ότι η Καθαρά Δευτέρα και το έθιμο του χαρταετού μπορεί να τηρηθεί με τους περιορισμούς των μετακινήσεων εντός του οικείου δήμου ή σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από τον τόπο κατοικίας και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα αποστάσεων και αποφυγής συνωστισμού στους υπαίθριους χώρους.

Καθαρά Δευτέρα – Χαρταετός: Έτσι θα ισχύει:

*Πρώτον, δεν επιτρέπονται οι υπερ-τοπικές μετακινήσεις, πλην των γνωστών εξαιρέσεων που ήδη εφαρμόζονται (πχ μετακίνηση για λόγους εργασίας, επιστροφής σε μόνιμη κατοικία κοκ)

*Δεύτερον, οι μετακινήσεις σε σούπερ μάρκετ, καταστήματα ειδών πρώτης ανάγκης με sms 2 και ATM τραπεζών με sms 3 πραγματοποιούνται μόνο εντός του δήμου διαμονής ή σε απόσταση έως 2 χιλιόμετρα από τον τόπο κατοικίας. Παράλληλα, οι μετακινήσεις για σωματική άσκηση και οι βόλτες με κατοικίδιο (sms 6) επιτρέπονται μόνο πεζή ή με ποδήλατο και όχι με αυτοκίνητο, ενώ στις μετακινήσεις που αφορούν παροχή βοήθειας (sms 4), οι αστυνομικοί ζητούν επιπλέον διευκρινίσεις.

*Τρίτον, η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει κανονικά όπως κάθε Δευτέρα, δηλαδή από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί της επόμενης ημέρας για τις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου, καθώς και για την Αττική και τη Θεσσαλονίκη. Ακόμη, το Σάββατο και την Κυριακή, η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη ξεκινά από τις 7 το απόγευμα και διαρκεί ως τις 5 το πρωί, όπως κάθε Σαββατοκύριακο. Υπενθυμίζεται ότι για τις υπόλοιπες περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου η απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινά από τις 7 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί.

Να σημειωθεί ότι κανονικά θα λειτουργήσουν όπως κάθε χρόνο οι λαϊκές αγορές την Καθαρά Δευτέρα, ενώ ανοιχτοί θα είναι φούρνοι, ιχθυοπωλεία και μίνι μάρκετ.

Καθαρά Δευτέρα – Χαρταετός: Δείτε παρακάτω και άλλο ρεπορτάζ

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ