ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθηγητής είπε σε 11χρονη να βγάλει την μπλούζα της

Απίστευτη καταγγελία στο Μοσχάτο. Συνελήφθη καθηγητής για παρενόχληση μαθητριών Γυμνασίου.
Καθηγητής είπε σε 11χρονη να βγάλει την μπλούζα της

Μία νέα σοκαριστική υπόθεση με παρενόχληση ανήλικου κοριτσιού ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Καθηγητής Γυμνασίου στο Μοσχάτο ζήτησε από 11χρονη να βγάλει την μπλούζα της.

Ο 45χρονος άνδρας συνελήφθη από την Αστυνομία και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για τη διαδικασία του αυτοφώρου καθώς φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά μικρά κορίτσια μαθήτριές του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Alpha, την περασμένη Παρασκευή ο καθηγητής φέρεται να πλησίασε μία 11χρονη, η οποία ήταν έτοιμη να αποχωρήσει από την αίθουσα αφού μάζευε τα πράγματά της. Σύμφωνα με την καταγγελία άρχισε να τη χαϊδεύει στον λαιμό και την πλάτη και λίγο αργότερα την προέτρεψε να βγάλει την μπλούζα της και να ξαπλώσει (!) στο θρανίο.

Τότε, το μικρό κορίτσι ξεκίνησε να φωνάζει και βγήκε τρέχοντας από την αίθουσα. Κατευθύνθηκε στο γραφείο του διευθυντή και του περιέγραψε το περιστατικό, που είχε προηγηθεί.

Αμέσως, οι γονείς του προχώρησαν σε καταγγελία στο τμήμα Ανηλίκων ενώ σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, που προέκυψαν, ανέβαζε κορίτσια στον πίνακα και τα κοιτούσε περίεργα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καθηγητής είπε σε 11χρονη να βγάλει την μπλούζα της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.