ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Kαθηγητής Λοιμωξιολογίας: Υπάρχει απίστευτη χαλάρωση των μέτρων

Kαθηγητής Λοιμωξιολογίας: «Απίστευτη» χαρακτήρισε την χαλάρωση των μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού ο Χαράλαμπος Γώγος. Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Γώγος σχολίασε πως υπάρχει απίστευτη χαλάρωση στην τήρηση των μέτρων. «Δεν μπορεί να μην φοράμε μάσκες στο αεροδρόμιο, στα λεωφορεία», ανέφερε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας η αύξηση στον αριθμό των κρουσμάτων των...
Kαθηγητής Λοιμωξιολογίας: Υπάρχει απίστευτη χαλάρωση των μέτρων

Kαθηγητής Λοιμωξιολογίας: «Απίστευτη» χαρακτήρισε την χαλάρωση των μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού ο Χαράλαμπος Γώγος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Γώγος σχολίασε πως υπάρχει απίστευτη χαλάρωση στην τήρηση των μέτρων. «Δεν μπορεί να μην φοράμε μάσκες στο αεροδρόμιο, στα λεωφορεία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας η αύξηση στον αριθμό των κρουσμάτων των τελευταίων ημερών «δεν είναι μεν καταστροφική, αλλά είναι ένας κώδωνας κινδύνου ότι ο ιός υπάρχει».

«Πριν αντιμετωπίσουμε το θέμα της εισόδου τουριστών, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε την κατάσταση στη χώρα μας» τόνισε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Kαθηγητής Λοιμωξιολογίας: Υπάρχει απίστευτη χαλάρωση των μέτρων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.