ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθυστερήσεις στην Αττική οδό λόγω των μέτρων για τη μετακίνηση του Σταϊνμάιερ

Τα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως στο ρεύμα προς Ελευσίνα
Καθυστερήσεις στην Αττική οδό λόγω των μέτρων για τη μετακίνηση του Σταϊνμάιερ

«Κομφούζιο» επικράτησε για αρκετή ώρα σήμερα το πρωί στην Αττική Οδό, με πολλούς οδηγούς να ταλαιπωρούνται λόγω της αυξημένης κίνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αιτία πίσω από από την έντονη κίνηση ήταν η πρόσκαιρη διακοπή  της κυκλοφορίας λόγω της μετακίνησης του Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ. Ο Γερμανός πρόεδρος, που βρίσκεται για δεύτερη μέρα στη χώρα μας, πρόκειται να επισκεφθεί σήμερα τη Μεσσηνία. Αυτήν την ώρα η αυτοκινητοπομπή του έχει περάσει από την Αττική Οδό, οπότε η κίνηση έχει αρχίσει να ομαλοποιείται.

Οι καθυστερήσεις πλέον έχουν περιοριστεί και εντοπίζονται κυρίως στην Περιφερειακή Υμηττού, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, από Αγία Παρασκευή μέχρι Δουκίσσης Πλακεντίας.  Επίσης, μποτιλιάρισμα υπάρχει ακόμα στην έξοδο για Λαμία.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καθυστερήσεις στην Αττική οδό λόγω των μέτρων για τη μετακίνηση του Σταϊνμάιερ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.