ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατηγορούμενος για παιδεραστία ντράμερ πασίγνωστου Ελληνικού συγκροτήματος που είχε διαλυθεί και ενώθηκε ξανά

Ντράμερ πασίγνωστου Ελληνικού συγκροτήματος κατηγορείται για παιδεραστία!
Κατηγορούμενος για παιδεραστία ντράμερ πασίγνωστου Ελληνικού συγκροτήματος που είχε διαλυθεί και ενώθηκε ξανά

Παιδεραστία: Σοκ προκαλεί η είδηση πως ένας μουσικός πασίγνωστου Ελληνικού συγκροτήματος ροκ που είχε διαλυθεί και ενώθηκε ξανά βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της παιδεραστίας.

O συγκεκριμένος διάσημος μουσικός είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για αποπλάνηση και σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου με την υπόθεση να εκδικάζεται ξανά σήμερα, Παρασκευή 11/2 στο Εφετείο έπειτα από έφεση που άσκησε ο κατηγορούμενος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το κατηγορητήριο, ο ντράμερ για περίπου 1,5 χρόνο από το 2011 έως το 2013 προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος του ανήλικου κοριτσιού, η οικογένεια του οποίου διατηρεί εξοχικό σπίτι λίγα μέτρα μακριά από το αντίστοιχο του κατηγορουμένου.

Μάλιστα αυτό που σοκάρει ακόμη περισσότερο είναι ότι ο εν λόγω καλλιτέχνης είναι πατέρας δύο παιδιών ενώ από πολλούς θεωρείται υπεράνω πάσης υποψίας.

Οι ασελγείς πράξεις του αποκαλύφθηκαν όταν η μητέρα του 8χρονου κοριτσιού αντιλήφθηκε πως οι γονείς ενός άλλου παιδιού του είχαν απαγορεύσει να πηγαίνει στο σπίτι του μουσικού.

Το γεγονός αυτό την ταρακούνησε και την οδήγησε στο να ρωτήσει την κόρη της αν υπήρχε κάποια επιλήψιμη συμπεριφορά από εκείνον προς το πρόσωπο της.

Τότε το μικρό παιδί αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα βίωση από τον κατηγορούμενο παιδικές ταινίες και βιντεοκλίπ, και όσο αυτό παρακολουθούσε εκείνος «της έπιανε το πιπί και τον πωπό, και κουνούσε τα δάχτυλά του».

Μετά από αυτές τις σοκαριστικές αποκαλύψεις, η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε αμέσως τον 61χρονο μουσικό στην Αστυνομία και πιο συγκεκριμένα στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της ΓΑΔΑ.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι παρότι υπήρξε εισαγγελική πρόταση για παραπομπή του κατηγορουμένου, με ειδικό βούλευμα που εκδόθηκε τον Μάρτιο του 2017, κρίθηκαν ανεπαρκή τα στοιχεία, με τον εισαγγελέα Εφετών όμως να ασκεί έφεση η οποία οδήγησε εν τέλει στην παραπομπή του.

Έπειτα από δύο έτη, τον Απρίλιο του 2019, ο κατηγορούμενος κρίθηκε από το ΜΟΔ Αθηνών ένοχος αποπλάνησης ανηλίκου και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 12 ετών.

Από τότε όμως ο μουσικός κυκλοφορεί ελεύθερος δίνοντας απλώς το παρών στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές τον μήνα έπειτα από έφεση που άσκησε και κέρδισε.

Πλέον αναμένεται να εκδικαστεί εκ νέου η υπόθεση, με τον ντράμερ να ισχυρίζεται πως το παιδί ήταν καταθληπτικό και όλες οι κατηγορίες είναι προϊόν της φαντασίας του.

Η ανακοίνωση των ΠΥΞ ΛΑΞ για το θέμα

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κατηγορούμενος για παιδεραστία ντράμερ πασίγνωστου Ελληνικού συγκροτήματος που είχε διαλυθεί και ενώθηκε ξανά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.