ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάτω Πατήσια: Επίθεση σε σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού

Δύο άτομα τραυματίστηκαν από την επίθεση στα Κάτω Πατήσια. Η επίθεση σε σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού δείχνει πως η βία καλά κρατεί.
Κάτω Πατήσια: Επίθεση σε σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού

Δυστυχώς η οπαδική βία καλά κρατεί. Το βράδυ της Τετάρτης (22/9) είχαμε ένα ακόμη δυσάρεστο περιστατικό σε σύνδεσμο στα Κάτω Πατήσια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος σύνδεσμος του Παναθηναϊκού στα Κάτω Πατήσια δέχτηκε επίθεση. Οπαδοί άλλης ομάδας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν δύο τραυματίες με τον έναν να φέρει χτυπήματα στο πόδι και τον άλλον στο κεφάλι.

Από εκεί και πέρα, η αγωνιστική δράση στη Super League 1 συνεχίζεται. Από τέτοια περιστατικά καταλαβαίνει κανείς πως φαντάζει πολύ μακρινό το να έρθει η στιγμή που θα βλέπουμε στο ίδιο γήπεδο οπαδούς και των φιλοξενούμενων σε ντέρμπι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κάτω Πατήσια: Επίθεση σε σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.