ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καβάλα: 58χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε νεκρός – Έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο!

Διενεργείται προανάκριση για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.
Καβάλα: 58χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε νεκρός – Έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο!

Ένα ακόμη περιστατικό δολοφονικής ενέργειας στο οποίο εμπλέκεται αλλοδαπός, σημειώθηκε στην χώρα μας. Αυτή τη φορά στην Καβάλα.

Ο 58χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε τη Δευτέρα (28/4) νεκρός σε αγροτική περιοχή στην Καβάλα (στην περιοχή Κάριανη συγκεκριμένα) έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Oruc Reis: Όλες οι προετοιμασίες των Ενόπλων Δυνάμεων – Το τείχος προστασίας (vids)

Αναλυτικότερα σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα έφερε δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. Διενεργείται προανάκριση για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του 58χρονου.

Βλέπουμε γενικότερα ότι η εγκληματικότητα στις περισσότερες περιοχές της χώρας έχει ξεφύγει, κάτι το οποίο οφείλεται στο μεγαλύτερο ποσοστό στις διάφορες μαφίες αλλοδαπών που δρουν ανεξέλεγκτα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καβάλα: 58χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε νεκρός – Έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.