ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Καζάνι που βράζει η Άμφισσα» – Φόβοι για επεισόδια με την κηδεία της 13χρονης

Στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης (6/6), θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της 13χρονης Ρομά. Τις αστυνομικές αρχές προβληματίζει η συγκέντρωση κατοίκων της Άμφισσας η οποία προκλήθηκε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προγραμματιστεί για τις 7.00 το απόγευμα στην πάνω πλατεία. Ισχυρή αστυνομική δύναμη παραμένει στην Άμφισσα και κάνει αισθητή την παρουσία της...
«Καζάνι που βράζει η Άμφισσα» – Φόβοι για επεισόδια με την κηδεία της 13χρονης

Στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης (6/6), θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της 13χρονης Ρομά.

Τις αστυνομικές αρχές προβληματίζει η συγκέντρωση κατοίκων της Άμφισσας η οποία προκλήθηκε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προγραμματιστεί για τις 7.00 το απόγευμα στην πάνω πλατεία.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη παραμένει στην Άμφισσα και κάνει αισθητή την παρουσία της στο κέντρο της πόλης, σύμφωνα με το tvstar.gr. Χθες, για περίπου μισή ώρα εξαγριωμένοι Ρομά συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Άμφισσας κρατώντας ξύλα και ρόπαλα με σκοπό να ζητήσουν παραδειγματική τιμωρία του 34χρονου φερόμενου δράστη.

Η μητέρα της 13χρονης τόνισε σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι το παιδί της έπεσε νεκρό ενώ χόρευε προσθέτοντας «σκότωσε κι έφυγε. Είναι δολοφόνος».

«Θα καεί η Άμφισσα μετά την κηδεία της 13χρονης»

Θα καεί η Άμφισσα μετά την κηδεία της 13χρονης φέρονται χαρακτηριστικά να λένε οι Ρομά μιλώντας στο tvstar.gr, ενώ η αστυνομία έχει ήδη φυγαδεύσει τους συγγενείς του φερόμενου ως δράστη, φοβούμενοι το ενδεχόμενο βεντέτας.

Να σημειωθεί ότι, προχθές βράδυ οι Ρομά έσπασαν το κρεοπωλείο του φερόμενου ως δράστη και το αυτοκίνητό του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Καζάνι που βράζει η Άμφισσα» – Φόβοι για επεισόδια με την κηδεία της 13χρονης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.