ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και γυναίκα συνοδηγός στην Corvette που σκότωσε τον 25χρονο στη Γλυφάδα (vid)

Εντοπίστηκε η συνοδηγός της Corvette που προκάλεσε το δυστύχημα στη Γλυφάδα και τις επόμενες ώρες θα δώσει κατάθεση στις αστυνομικές αρχές.
Και γυναίκα συνοδηγός στην Corvette που σκότωσε τον 25χρονο στη Γλυφάδα (vid)

Νέες αποκαλύψεις στο τραγικό συμβάν του δυστυχήματος με την Corvette που που παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο οδηγό μηχανής στη Γλυφάδα. Όπως έγινε γνωστό, υπήρξε και συνοδηγός στο πολυτελές αυτοκίνητο, η οποία τις επόμενες ώρες θα κληθεί να δώσει κατάθεση στις αστυνομικές αρχές

Υπενθυμίζεται πως μετά την κατάθεση που έδωσε ο 40χρονος οδηγός της μοιραίας Corvette, αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γλυφάδα: Ελεύθερος ο οδηγός της Corvette που σκότωσε τον 25χρονο

Πλέον η υπόθεση περνάει στον εισαγγελέα, ο οποίος έχει αναλάβει τον σχηματισμό δικογραφίας με την υπόθεση να παίρνει ημερομηνία για τακτική δικάσιμο. Το σίγουρο είναι πως το κατηγορητήριο θα είναι βαρύτατο, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων και την εγκατάλειψη θύματος. Μάλιστα λέγεται πως αν το θύμα δεν είχε εγκαταλειφθεί και διακομιζόταν άμεσα στο νοσοκομείο, ενδεχομένως τώρα να βρισκόταν στη ζωή.

Η κίνηση του 40χρονου να το σκάσει, είχε ως αποτέλεσμα να διαφύγει της αυτόφωρης διαδικασίας που θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμη και στην προφυλάκιση του. Επιπλέον οι Αρχές δεν μπορούν πλέον να εξακριβώσουν αν την ώρα του τροχαίου δυστυχήματος ο δράστης τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθεί εάν ο 40χρονος έκανε «κόντρες», καθώς επίσης και για την πλήρη διακρίβωση της ταχύτητας που είχε αναπτύξει η Corvette κατά την ώρα της φονικής πρόσκρουσης. Ενδιαφέρον έχει να εξεταστεί και το εάν ο φίλος του -που όπως φέρεται να κατέθεσε στην Τροχαία Ελληνικού- που τον πήρε στο δικό του αμάξι, συμμετείχε και αυτός σε αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας ή όχι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ethnos.gr Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας, που αναφέρει ότι τον είδε αμέσως μετά το τροχαίο δυστύχημα να συνομιλεί με τον οδηγό άλλου οχήματος που φώναζε «τι έκανες ρε;» και στη συνέχεια ο 40χρονος να επιβιβάζεται στο Ι.Χ. αυτοκίνητο και να εξαφανίζονται με μεγάλη ταχύτητα.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Και γυναίκα συνοδηγός στην Corvette που σκότωσε τον 25χρονο στη Γλυφάδα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.