ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεχριές: Εκτός ελέγχου η φωτιά – Εντολή εκκένωσης για οικισμό και κατασκήνωση

Αναζωπυρώθηκε η φωτιά στις Κεχριές Κορινθίας, με πολλές διάσπαρτες ενεργές εστίες να συνεχίζουν να δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης. Μάχη με τον χρόνο και τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες στις Κεχριές Κορινθίας, στη μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται από το το μεσημέρι της Τετάρτης. Όπως αναφέρει το korinthostv, δόθηκε εντολή από τον δήμαρχο Κορινθίων για προληπτική εκκένωση του...
Κεχριές: Εκτός ελέγχου η φωτιά – Εντολή εκκένωσης για οικισμό και κατασκήνωση

Αναζωπυρώθηκε η φωτιά στις Κεχριές Κορινθίας, με πολλές διάσπαρτες ενεργές εστίες να συνεχίζουν να δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης.

Μάχη με τον χρόνο και τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες στις Κεχριές Κορινθίας, στη μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται από το το μεσημέρι της Τετάρτης.

Όπως αναφέρει το korinthostv, δόθηκε εντολή από τον δήμαρχο Κορινθίων για προληπτική εκκένωση του οικισμού Δράσσα και της κατασκήνωσης «The Ranch» στο Σοφικό Κορινθίας. Όλα τα παιδιά θα μεταφερθούν στις εγκαταστάσεις του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Κορίνθου με τα λεωφορεία ΚΤΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ηλεία: Μεγάλη φωτιά σε δάσος -Θρίλερ με έναν νεκρό!

Σύμφωνα με τη Πυροσβεστική η φωτιά δεν είναι σε ένα ενιαίο μέτωπο, έχοντας διάσπαρτες εστίες. Στο σημείο επιχειρούν 268 πυροσβέστες με 61 οχήματα, 6 ελικόπτερα, εκ των οποίων το ένα είναι του στρατού, τρία αεροσκάφη και μία ομάδα πεζοπόρου.


Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κεχριές: Εκτός ελέγχου η φωτιά – Εντολή εκκένωσης για οικισμό και κατασκήνωση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.