ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεφαλογιάννης:Επισκέφτηκε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς (vid)

«Στον Άγγελο και στον Δημήτρη όλοι βλέπουμε τα αδέλφια μας, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας»,ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κεφαλογιάννης
Κεφαλογιάννης:Επισκέφτηκε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς (vid)

Στην Ανδριανούπολη βρέθηκε χθες ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, προκειμένου να επισκεφτεί τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, είναι ο πρώτος πολιτικός ο οποίος επισκέφτηκε τους δύο στρατιωτικούς, ενώ φανερά συγκινημένος περιέγραψε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, πως ήταν η συνάντηση.

«Στον Άγγελο και στον Δημήτρη όλοι βλέπουμε τα αδέλφια μας, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας. Με αγωνία περιμένουμε την άμεση απελευθέρωση τους. Την επιστροφή στα σπίτια τους. Στους δικούς τους ανθρώπους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Κεφαλογιάννης.

Επιπρόσθετα ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε στο «υψηλό φρόνημα» των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ενώ χαρακτήρισε «παράνομη» την κράτηση τους ενώ έκανε λόγο και για «πολιτικές σκοπιμότητες από την Τουρκία».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κεφαλογιάννης:Επισκέφτηκε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.