ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεφαλονιά – Ασυνείδητος οδηγός: Χτύπησε πέντε παιδιά και έφυγε!

Στην Κεφαλονιά οδηγός παρέσυρε με το αυτοκίνητο του πέντε παιδιά και έφυγε σαν να μην συνέβη τίποτα.
Κεφαλονιά – Ασυνείδητος οδηγός: Χτύπησε πέντε παιδιά και έφυγε!

Κεφαλονιά – Ασυνείδητος οδηγός: Στην Κεφαλονιά οδηγός παρέσυρε με το αυτοκίνητο του πέντε παιδιά και έφυγε σαν να μην συνέβη τίποτα.

Κεφαλονιά – Ασυνείδητος οδηγός: Στην Κεφαλονιά έξω από το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης, οδηγός με το όχημα του χτύπησε πέντε παιδιά.

Παρόλα αυτά συνέχισε την διαδρομή του, χωρίς να σταματήσει να δει σε ποια κατάσταση βρίσκονται.

Τα νεαρά άτομα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, όπου διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος για την υγεία τους.

Η Τροχαία Αργοστολίου παίρνει καταθέσεις από μάρτυρες που βρισκόντουσαν στο σημείο και είδαν τι συνέβη. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ένα ασημένιο τζιπ παρέσυρε τα παιδιά που έπαιζαν στον δρόμο.

Χθες αργά το βράδυ τελικά ο οδηγός εμφανίστηκε στις αρχές, ωστόσο αρνείται παντελώς τις κατηγορίες και δηλώνει ότι αυτός πέρασε από το σημείο μετά το συμβάν.

Μάλιστα φαίνεται να τόνισε χαρακτηριστικά για το συμβάν: «Γιατί με ψάχνετε; Εγώ πέρασα από το σημείο, φαίνεται και από τις κάμερες εξάλλου αλλά πέρασα μετά το ατύχημα».

Η αστυνομία του νησιού εξετάζει τις κάμερες ασφαλείας προκειμένου να διαπιστωθεί πως ακριβώς συνέβη το ατύχημα.

Τουρισμός – Επίσημο: Στις 14 Μαΐου το άνοιγμα – Τι υποστηρίζουν οι φορείς του κλάδου

Εμβόλιο AstraZeneca: Δύο περιστατικά θρομβώσεων στον Καναδά

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κεφαλονιά – Ασυνείδητος οδηγός: Χτύπησε πέντε παιδιά και έφυγε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.