ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεφαλονιά: Μεγάλη πυρκαγιά στην Αγία Ειρήνη (vid)

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε κοντά στην Αγία Ειρήνη στην Κεφαλονιά το βράδυ της Πέμπτης. Mεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης σε δασική έκταση στο χωριό Αγία Ειρήνη στην Κεφαλονιά. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πυροσβεστική: Αριθμός ρεκόρ – 72 πυρκαγιές σε 24 ώρες! Στο σημείο βρίσκονται και προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο...
Κεφαλονιά: Μεγάλη πυρκαγιά στην Αγία Ειρήνη (vid)

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε κοντά στην Αγία Ειρήνη στην Κεφαλονιά το βράδυ της Πέμπτης.

Mεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης σε δασική έκταση στο χωριό Αγία Ειρήνη στην Κεφαλονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πυροσβεστική: Αριθμός ρεκόρ – 72 πυρκαγιές σε 24 ώρες!

Στο σημείο βρίσκονται και προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά 34 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το kefaloniapress.gr τα πράγματα είναι δύσκολα, καθώς ο δυνατός αέρας στην περιοχή δυσκολεύει το έργο της κατάσβεσης.

https://www.facebook.com/100004170214247/videos/1686128271536164/

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κεφαλονιά: Μεγάλη πυρκαγιά στην Αγία Ειρήνη (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.