ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεφαλονιά: Παλεύοντας με την λάσπη (pics)

Η Κεφαλονιά μετράει τις πληγές της από την κακοκαιρία Ιανός που την χτύπησε και στην Άσσο όλα είναι καλυμμένα με τόνους λάσπης και πετρών που κατέβηκαν από το βουνό. Η παράλία της Άσσου αλλά και τα μικρά σοκάκια της περιοχής είναι ακόμη καλυμμένα με τόνους λάσπης και φερτά υλικά που κατέβασε ο ορμητικός χείμαρρος που δημιουργήθηκε από...
Κεφαλονιά: Παλεύοντας με την λάσπη (pics)

Η Κεφαλονιά μετράει τις πληγές της από την κακοκαιρία Ιανός που την χτύπησε και στην Άσσο όλα είναι καλυμμένα με τόνους λάσπης και πετρών που κατέβηκαν από το βουνό.

Η παράλία της Άσσου αλλά και τα μικρά σοκάκια της περιοχής είναι ακόμη καλυμμένα με τόνους λάσπης και φερτά υλικά που κατέβασε ο ορμητικός χείμαρρος που δημιουργήθηκε από ρέμα της περιοχής.

Οι κάτοικοι είναι σε απόγνωση βλέποντας σπίτια, αυτοκίνητα και τις επιχειρήσεις τους κατεστραμμένες, ενώ ζητούν εκτός από τα οικονομικά μέτρα στήριξης να γίνουν και αντιπλημμυρικά έργα ώστε να μην ξαναδούν τέτοιες βιβλικές εικόνες.

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες:

Κεφαλονιά Κεφαλονιά Κεφαλονιά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κεφαλονιά: Παλεύοντας με την λάσπη (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.