ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Καίει» η τιμή της βενζίνης: στα νησιά Πόσο κοστίζει το λίτρο (vid)

«Τσιμπάει» πάλι η τιμή της βενζίνης – Απλησίαστες οι τιμές στα νησιά
«Καίει» η τιμή της βενζίνης: στα νησιά Πόσο κοστίζει το λίτρο (vid)

Μια ανάσα από τα 2 ευρώ έχει φτάσει η τιμή της βενζίνης τις τελευταίες μέρες, προκαλώντας «ασφυξία» στα ελληνικά νοικοκυριά. Ακόμη υψηλότερη στα νησιά.

Έτσι πολλοί οι καταναλωτές δυσανασχετούν, καθώς βλέπουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό να εκτροχιάζεται.

Εκείνοι δε, που βρίσκονται σε ακόμη πιο δύσκολή θέση είναι όσοι περίμεναν όλο τον χειμώνα τις διακοπές και βλέπουν τώρα πως το ταξίδι με το αυτοκίνητο σε κάποιον προορισμό κοστίζει περισσότερο από ό, τι είχαν προγραμματίσει.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το Σάββατο 29/07 η μέση πανελλαδική τιμή της βενζίνης ήταν στα 1,941/lt, όταν πριν από έναν μήνα ήταν 1,863/lt.

Όσο για τα νησιά, εκεί η τιμή έχει ξεπερνάει ακόμη και τα 2,30 ευρώ το λίτρο!

 H τιμή της βενζίνης στα ελληνικά νησιά

Κίμωλος 2.324€ / λτ

Μήλος 2.321€ / λτ

Αμοργός 2.29€ / λτ

Φολέγανδρος 2.28€ /λτ

Νίσυρος 2.28€ /λτ

Νάξος 2.27€ /λτ

Σίφνος 2.252€ /λτ

Τιμή της βενζίνης: Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ του Mega Channel

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Καίει» η τιμή της βενζίνης: στα νησιά Πόσο κοστίζει το λίτρο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.