ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεντρική οδός στο Διδυμότειχο μετονομάζεται σε «Ελένη Τοπαλούδη»

Ελένη Τοπαλούδη: Το όνομα της φοιτήτριας θα πάρει δρόμος του Διδυμότειχου, ο οποίος είναι και ο τόπος καταγωγής της.
Κεντρική οδός στο Διδυμότειχο μετονομάζεται σε «Ελένη Τοπαλούδη»

Ελένη Τοπαλούδη: Συγκίνηση στο Διδυμότειχο με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να μετονομαστεί η κεντρική οδός Βασ. Γεωργίου σε οδό με το όνομα της άδικα δολοφονημένης κοπέλας.

Όπως αναφέρει το e-evros.gr απόφαση πάρθηκε στην χθεσινή (31/8) συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Διδυμοτείχου μετά από ομόφωνη έγκριση ως ελάχιστος φόρος τιμής.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στα σχέδια της Δημοτικής Αρχής είναι να ανεγερθεί ένα μνημείο στην μνήμη της μπροστά στο δημαρχείο του Διδυμοτείχου.

Υπενθυμίζεται ότι ήταν μια πρόταση του πρώην δημάρχου του Διδυμοτείχου Παρασκευά Πατσουρίδη, μετά από έκτατο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά τη δολοφονία της φοιτήτριας από δύο άνδρες τον Νοέμβριο του 2018 στην Ρόδο.

Διαβάστε επίσης:

Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος: Μερικοί προβληματισμοί για την εγκύκλιο του Σεβασμιωτάτου περί εμβολιασμού

Κανέ: «Ιστορία αγάπης ο Ολυμπιακός» (vid)

Γη της Ελιάς: Τα πρώτα… spoiler από τον Ανδρέα Γεωργίου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κεντρική οδός στο Διδυμότειχο μετονομάζεται σε «Ελένη Τοπαλούδη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.