ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεραμέως: «Καμία απολύτως συζήτηση για κλείσιμο σχολείων»

Σε ένα νέο πιθανό κλείσιμο των σχολείων αναφέρθηκε η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.
Κεραμέως: «Καμία απολύτως συζήτηση για κλείσιμο σχολείων»

Κεραμέως: Τα κρούσματα στην Ελλάδα ξεπέρασαν και χθες κάθε προηγούμενο, κάτι που έχει προκαλέσει όπως είναι λογικό την έντονη ανησυχία των πολιτών.

Μια από αυτές, αφορούν ένα πιθανό εκ νέου κλείσιμο των σχολείων, κάτι που όμως διέψευσε μέσω δηλώσεων της σε ραδιοφωνικό σταθμό, η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Πιο συγκεκριμένα, η Κεραμέως τόνισε πως δεν υπάρχει σαν σκέψη στην Κυβέρνηση να ανασταλεί η λειτουργία των σχολείων, ενώ σημείωσε πως μόλις έξι τμήματα, επί συνόλου περίπου 80.000 έχουν κλείσει λόγω Covid-19.


Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις που έκανε στο κανάλι του Open, ο γενικός γραμματέας συντονισμού της κυβέρνησης, Θανάσης Κοντογεώρης που απέκλεισε το ενδεχόμενο να κλείσουν τα σχολεία.

Για ακόμη μια φορά φαίνεται πως οι χειρισμοί των κυβερνώντων προκαλούν ερωτηματικά και ανασφάλεια στον λαό, με τα μέτρα να αλλάζουν συνεχώς και να προκαλούν αβεβαιότητα για το μέλλον.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κεραμέως: «Καμία απολύτως συζήτηση για κλείσιμο σχολείων»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.