ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεραμέως: «Με self tests και αυστηρά μέτρα το άνοιγμα των σχολείων» – Δείτε πότε ανοίγουν

Την ημερομηνία που θα ανοίξουν τα σχολεία έκανε γνωστή η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως που όπως τόνισε, το άνοιγμα θα γίνει με self tests και αυστηρά μέτρα!
Κεραμέως: «Με self tests και αυστηρά μέτρα το άνοιγμα των σχολείων» – Δείτε πότε ανοίγουν

Την ημερομηνία που θα ανοίξουν τα σχολεία έκανε γνωστή η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως που όπως τόνισε, το άνοιγμα θα γίνει με self tests και αυστηρά μέτρα!

Κεραμέως: Η σκέψη της Κυβέρνησης για άνοιγμα των σχολείων με self tests και αυστηρά μέτρα φαίνεται πως περνάει στην πράξη σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως στο κανάλι του Mega.

Ημερομηνία ορόσημο θεωρεί το υπουργείο Παιδείας την 5η Απριλίου, αφού όπως τόνισε η Νίκη Κεραμέως η πρόθεση είναι τότε να ανοίξουν σχολεία, και συγκεκριμένα τα Γυμνάσια και τα Λύκεια.

Μιλώντας στο Mega, η κ. Κεραμέως τόνισε πως σημασία έχει το τι θα πουν οι ειδικοί αυτήν την εβδομάδα με βάση τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα.

Ανέφερε πως όταν ανοίξουν τα σχολεία αυτό θα γίνει με self test, και συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα μαθητές και εκπαιδευτικοί θα κάνουν το τεστ.

Για κάθε μαθητή προβλέπονται 4 τεστ το μήνα, όπως και για όλους.

Η υπουργός Παιδείας ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά πως δεν θα υπάρχουν μαθήματα το Πάσχα, ενώ τόνισε πως η εξεταστέα ύλη δεν θα μειωθεί.

Σχετικά με το ενδεχόμενο παράτασης της σχολικής χρονιάς, επανέλαβε ότι αυτή θα αφορά μόνο τον Ιούνιο και δεν θα «πιάσει» τον Ιούλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεοχάρης για τουρισμό: «Το άνοιγμα μπορεί να γίνει και πριν τις 14/5»

 Ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης σε δηλώσεις του εμφανίστηκε αισιόδοξος όσον αφορά το άνοιγμα του τουρισμού.

Θεοχάρης για τουρισμό: Πιο συγκεκριμένα μήνυμα ασφαλούς ανοίγματος της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας στέλνει στην παγκόσμια τουριστική κοινότητα ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, υπογραμμίζοντας ότι «φιλοξενούμε με ασφάλεια, φροντίζουμε κάθε τουρίστα σαν να είναι μέλος της οικογένειάς μας».

Ο κ. Θεοχάρης, αφού κάνει εκτενή αναφορά στο Ψηφιακό Πράσινο Πιστοποιητικό Εμβολιασμού, που όπως εξηγεί, θα συμβάλλει καθοριστικά στην αύξηση της ροής εισερχομένων τουριστών στη χώρα, αφήνει μια αχτίδα αισιοδοξίας οι ελεύσεις ξένων επισκεπτών στην Ελλάδα να είναι και πριν την 14η Μαΐου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κεραμέως: «Με self tests και αυστηρά μέτρα το άνοιγμα των σχολείων» – Δείτε πότε ανοίγουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.