ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κερατσίνι: Απομακρύνθηκε η χειροβομβίδα από το πλυντήριο αυτοκινήτων

Ολοκληρώθηκε στο Κερατσίνι η επιχείρηση απομάκρυνσης της χειροβομβίδας που εντοπίστηκε σε πλυντήριο αυτοκινήτων την Κυριακή. Μετά την απομάκρυνση της χειροβομβίδας στο Κερατσίνι αποκαταστάθηκε στις 14:30 το μεσημέρι και η κυκλοφορία στη λεωφόρο Γ. Λαμπράκη. Είχε αποκλειστεί από το πρωί και στα δύο ρεύματα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η χειροβομβίδα ήταν απασφαλισμένη (!) και την είχαν αφήσει...
Κερατσίνι: Απομακρύνθηκε η χειροβομβίδα από το πλυντήριο αυτοκινήτων

Ολοκληρώθηκε στο Κερατσίνι η επιχείρηση απομάκρυνσης της χειροβομβίδας που εντοπίστηκε σε πλυντήριο αυτοκινήτων την Κυριακή.

Μετά την απομάκρυνση της χειροβομβίδας στο Κερατσίνι αποκαταστάθηκε στις 14:30 το μεσημέρι και η κυκλοφορία στη λεωφόρο Γ. Λαμπράκη. Είχε αποκλειστεί από το πρωί και στα δύο ρεύματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η χειροβομβίδα ήταν απασφαλισμένη (!) και την είχαν αφήσει στο πλυντήριο αυτοκινήτων της περιοχής καιρό πριν.

Όπως διαπιστώθηκε, η χειροβομβίδα ήταν αμυντικού τύπου ανατολικής προέλευσης και απομακρύνθηκε με τη συνδρομή πυροτεχνουργών του στρατού, ενώ στο σημείο είχε σπεύσει και ειδικό κλιμάκιο της αστυνομίας.

Πηγή: Newsit.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κερατσίνι: Απομακρύνθηκε η χειροβομβίδα από το πλυντήριο αυτοκινήτων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.