ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κέρκυρα: 142 κρυμμένα χασισόδεντρα έφεραν συλλήψεις!

Το ελικόπτερο της Αστυνομίας κατά την διάρκεια διαδοχικών επιχειρήσεων που διενεργήθηκαν τα τελευταία 24ωρα σε διάφορες περιοχές της Νότιας Κέρκυρας εντόπισε φυτείες με δεκάδες θηριώδη χασισόδεντρα! Υπό την καθοδήγηση από αέρος, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έφτασαν στις θαμνώδεις δασικές εκτάσεις στην Κέρκυρα, όπου καλλιεργούνταν οι φυτείες και ξερίζωσαν συνολικά 142 δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος...
Κέρκυρα: 142 κρυμμένα χασισόδεντρα έφεραν συλλήψεις!

Το ελικόπτερο της Αστυνομίας κατά την διάρκεια διαδοχικών επιχειρήσεων που διενεργήθηκαν τα τελευταία 24ωρα σε διάφορες περιοχές της Νότιας Κέρκυρας εντόπισε φυτείες με δεκάδες θηριώδη χασισόδεντρα!

Υπό την καθοδήγηση από αέρος, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έφτασαν στις θαμνώδεις δασικές εκτάσεις στην Κέρκυρα, όπου καλλιεργούνταν οι φυτείες και ξερίζωσαν συνολικά 142 δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων έφθανε τα 2,50 μέτρα! Στα σημεία κατασχέθηκαν αρδευτικός και καλλιεργητικός εξοπλισμός και στοιχεία που αποκάλυψαν την ταυτότητα των καλλιεργητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα κρατητήρια του Ελ.Βενιζέλος 17 Ουκρανοί λόγω κορονοϊού!

Με βάση τα παραπάνω στοιχεία, συνελήφθησαν τρεις άνδρες ο καθένας από τους οποίους διατηρούσε μια από τις φυτείες. Και οι τρεις, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας ο οποίος τους απήγγειλε την κατηγορία της καλλιέργειας ναρκωτικών, ωστόσο η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν διακινούσαν την παραγωγή τους.

Μία σύλληψη για ναρκωτικά και στην Ημαθία

Σε ένα αγροτεμάχιο που βρίσκεται δίπλα στην κατοικία του σε περιοχή της Ημαθίας καλλιεργούσε δέκα δενδρύλλια κάνναβης ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου από αστυνομικούς της Ασφάλειας Νάουσας. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκε και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 16 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κέρκυρα: 142 κρυμμένα χασισόδεντρα έφεραν συλλήψεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.