ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κέρκυρα: Αύξηση τουριστών στο νησί

Κέρκυρα: Σημαντική αύξηση τουριστών τον Αύγουστο, σύμφωνα με τον πρόεδρο ξενοδόχων του νησιού, Μπάμπη Βούλγαρη. Ο κ. Βούλγαρης μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τονίζοντας πως «ήδη από τις πρώτες μέρες του Αυγούστου παρατηρείται αύξηση των κρατήσεων στα ξενοδοχεία, η οποία αναμένεται να αγγίξει ποσοστό του 45% της πληρότητας των καταλυμάτων, έναντι της περυσινής τουριστικής περιόδου, ενώ για...
Κέρκυρα: Αύξηση τουριστών στο νησί

Κέρκυρα: Σημαντική αύξηση τουριστών τον Αύγουστο, σύμφωνα με τον πρόεδρο ξενοδόχων του νησιού, Μπάμπη Βούλγαρη.

Ο κ. Βούλγαρης μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τονίζοντας πως «ήδη από τις πρώτες μέρες του Αυγούστου παρατηρείται αύξηση των κρατήσεων στα ξενοδοχεία, η οποία αναμένεται να αγγίξει ποσοστό του 45% της πληρότητας των καταλυμάτων, έναντι της περυσινής τουριστικής περιόδου, ενώ για το μήνα Ιούλιο οι κρατήσεις άγγιξαν το 30-35%, έναντι του 2019».

Το αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας σήμερα αναμένεται δεχτεί 25 πτήσεις, μόνο τρεις εξ αυτών εσωτερικές, με τη Μεγάλη Βρετανία να κρατά υψηλά το σκήπτρο των κρατήσεων από το εξωτερικό.

«Σημαντική αύξηση κρατήσεων παρατηρείται και από το εσωτερικό της χώρας για το μήνα Αύγουστο, με τις περισσότερους Έλληνες να “κλείνουν” για τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου», επισήμανε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο κ. Βούλγαρης.

Εμφανής είναι η αύξηση και στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κέρκυρα: Αύξηση τουριστών στο νησί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.