ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κέρκυρα: Αναφορές για αγνοούμενους μετά από φωτιά σε πλοίο – Η δραματική έκκληση του καπετάνιου! (vid)

Σοκάρουν οι εικόνες που έρχονται από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο Euroferry Olympia, ενώ έπλεε ανοιχτά της Κέρκυρας.
Κέρκυρα: Αναφορές για αγνοούμενους μετά από φωτιά σε πλοίο – Η δραματική έκκληση του καπετάνιου! (vid)

Κέρκυρα: Ήταν 28 Δεκεμβρίου 2014 όταν το πλοίο Norman Atlantic που εκτελούσε το δρομολόγιο Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Ανκόνα πιάνει φωτιά εν πλω, 81 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του νησιού. Οχτώ χρόνια μετά ξυπνούν άσχημες μνήμες!

Όπως αναφέρει το kerkyrasimera.gr έντεκα άνθρωποι αγνοούνται από το πλοίο Euroferry Olympia, στο οποίο εκδηλώθηκε φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τα ξημερώματα ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής βορειοανατολικά της νήσου Ερεικούσας, κατά την εκτέλεση του δρομολογίου του από Ηγουμενίτσα προς Πρίντεζι.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Ναυτιλίας, στο πλοίο επέβαιναν συνολικά 290 άτομα, 239 επιβάτες και 51 άτομα πλήρωμα.

Σε βίντεο ντοκουμέντο μπορείτε να ακούσετε το δραματικό σήμα κινδύνου που εξέπεμψε ένας πλοίαρχος παρακείμενου πλοίου, ο οποίος έσπευσε στο σημείο για βοήθεια.







Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κέρκυρα: Αναφορές για αγνοούμενους μετά από φωτιά σε πλοίο – Η δραματική έκκληση του καπετάνιου! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.