ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κέρκυρα: Μαίνεται η φωτιά – Το λιμενικό απομάκρυνε λουόμενους (vid)

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής (16/08) στην περιοχή Άγιος Στέφανος στην Κέρκυρα, με το λιμενικό να απομακρύνει λουόμενους που ήταν στην παραλία. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου – Ερημίτης κάτω από το παλαιό φυλάκιο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός ξυλοκόπησε φοιτητή (vid) Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας...
Κέρκυρα: Μαίνεται η φωτιά – Το λιμενικό απομάκρυνε λουόμενους (vid)

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής (16/08) στην περιοχή Άγιος Στέφανος στην Κέρκυρα, με το λιμενικό να απομακρύνει λουόμενους που ήταν στην παραλία.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου – Ερημίτης κάτω από το παλαιό φυλάκιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός ξυλοκόπησε φοιτητή (vid)

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τα 2 αεροπλάνα PZL.

Μάλιστα, χρειάστηκε η συνδρομή του λιμενικού ώστε να απομακρύνει λουόμενους.

Πηγή: corfutvnews.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κέρκυρα: Μαίνεται η φωτιά – Το λιμενικό απομάκρυνε λουόμενους (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.