ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κέρκυρα: Ο Μποτρίνι και οι καταγγελίες για βασανιστήρια (vids)

Εφιαλτικές στιγμές για 19χρονο που καταγγέλλει βασανιστήρια στην κουζίνα εστιατορίου του Έκτορα Μποτρίνι
Κέρκυρα: Ο Μποτρίνι και οι καταγγελίες για βασανιστήρια (vids)

Σάλος έχει προκληθεί στην Κέρκυρα, μετά τις καταγγελίες που έγιναν από 19χρονο μαθητευόμενο σεφ για βασανιστήρια από τον υπεύθυνο κουζίνας στο πολυβραβευμένο εστιατόριο του Εκτορα Μποτρίνι.

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό, ο 19χρονος σπουδαστής της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων, κατήγγειλε, ότι δεχόταν επιθέσεις με καυτό λάδι στα χέρια, ενώ είχε υποστεί και εγκαύματα με εργαλεία μαγειρικής.

Επιπλέον ο νεαρός ανέφερε ότι γινόταν αποδέκτης λεκτικής βίας και φραστικών επιθέσεων από τον ανώτερο του.

«Στις 25 Ιουλίου 2019, βρισκόμουν στην κουζίνα και εργαζόμουν. Με πρόθεση μου έριξε με κουτάλι στο δεξί καρπό μου καυτό λάδι, προκαλώντας μου σοβαρό τραύμα.

Την ίδια μέρα, με μαγειρική σπάτουλα, την οποία είχε τοποθετήσει ώστε να ζεσταθεί υπερβολικά πάνω στην πλάκα της κουζίνας, την έβαλε πάνω στο δεξί μου χέρι προκαλώντας μου εγκαύματα. Την επόμενη ημέρα με έκαψε ξανά με καυτό λάδι στο κάτω μέρος του δεξιού καρπού», καταγγέλλει ο 19χρονος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κοινωνικό τιμολόγιο: Έτοιμη η ΗΔΙΚΑ

Έκτορας Μποτρίνι: «Μπροστά σε εμένα δεν έχει γίνει τίποτα τέτοιο»

Για τις καταγγελίες αυτές φυσικά δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει και ο Έκτορας Μποτρίνι, στον οποίο και ανήκει το γνωστό εστιατόριο στην Κέρκυρα.

Ο ίδιος θέλησε να τονίσει ότι τα πράγματα δεν έγιναν όπως έχουν μεταφερθεί, ενώ ανέφερε πως εντάσεις στην κουζίνα υπάρχουν πάντα.

«Την έχω ακούσει την καταγγελία τα πράγματα δεν είναι έτσι. Μπροστά σε μένα προσωπικά δεν έχει γίνει τίποτα τέτοιο, όταν είμαι εγώ όλοι είναι “Παναγίες”.

Δύο μάγειρες ήρθαν σε διαπληκτισμό μεταξύ τους. Ήρθαν δύο παιδιά σε διαπληκτισμό, συμβαίνουν αυτά, μπορούσε να γίνει και στο δρόμο παράδειγμα. Αυτό συμβαίνει καθημερινά στις κουζίνες, βρίζονται πολλές φορές, τι να πω… Είναι όπως στα σχολεία.

Με το που έγινε το συγκεκριμένο συμβάν, εξαφανίστηκαν και οι δύο. Πλακωθήκανε φύγανε. Με καυτό λάδι δηλαδή ο άνθρωπος πεθαίνει από τον πόνο. Δηλαδή πέφτει κάτω και λιποθυμά. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Καυτό λάδι… Να γελάσω θέλω λίγο τώρα. Καυτό λάδι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο. Αυτές είναι μπούρδες. Είναι 14 πιτσιρίκια εκεί μέσα. Σε κανένα δεν γίνεται μπούλινγκ. Ίσα ίσα οι συνθήκες είναι εξαιρετικές σε όλα τα εστιατόρια που δουλεύουν», ήταν τα λόγια του.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κέρκυρα: Ο Μποτρίνι και οι καταγγελίες για βασανιστήρια (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.