ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κέρκυρα: Ζευγάρι πήγε στα ΚΤΕΛ για κοκαΐνη, αλλά… καρφώθηκε από σκύλο

Κέρκυρα: Κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους 16,2gr, εντοπίστηκε σε δέμα που μετέφερε από την Αθήνα υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Παραλήπτης του ήταν ένας 55χρονος Κερκυραίος, όπου προσήλθε με την 53χρονη σύντροφό του στον σταθμό. Κατά την κατάπλου όμως του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον λιμένα, το δέμα με τα ναρκωτικά εντοπίστηκε από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών...
Κέρκυρα: Ζευγάρι πήγε στα ΚΤΕΛ για κοκαΐνη, αλλά… καρφώθηκε από σκύλο

Κέρκυρα: Κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους 16,2gr, εντοπίστηκε σε δέμα που μετέφερε από την Αθήνα υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Παραλήπτης του ήταν ένας 55χρονος Κερκυραίος, όπου προσήλθε με την 53χρονη σύντροφό του στον σταθμό.

Κατά την κατάπλου όμως του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον λιμένα, το δέμα με τα ναρκωτικά εντοπίστηκε από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου στην Κέρκυρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις

Ένας σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών έκανε… σήμα στην Ομάδα, η οποία έδρασε άμεσα.

Οι δύο Κερκυραίοι συνελήφθησαν για παράβαση του Ν. 4139/2013 Περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ σε έλεγχο που έγινε στο ΙΧ όχημα που επέβαιναν, εντοπίστηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 6,8gr.

Ακολούθως σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε και στην οικία που διέμεναν οι συλληφθέντες, εντοπίστηκε μια λειτουργική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα λευκής σκόνης.

*Photo αρχείου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κέρκυρα: Ζευγάρι πήγε στα ΚΤΕΛ για κοκαΐνη, αλλά… καρφώθηκε από σκύλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.