ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός 17/1: Έρχεται σκανδιναβικό ψύχος

  Καιρός 17/1: Τοπικές βροχές στο Αιγαίο και στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά αναμένονται σήμερα, Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020. Πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται από αύριο και κυρίως το Σαββατοκύριακο στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας. Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα πνέουν ισχυροί. Πάντως, οι βροχές στα ανατολικά και τα νότια θα είναι πολύ περιορισμένες και κατά κανόνα...
Καιρός 17/1: Έρχεται σκανδιναβικό ψύχος

 

Καιρός 17/1: Τοπικές βροχές στο Αιγαίο και στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά αναμένονται σήμερα, Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020.

Πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται από αύριο και κυρίως το Σαββατοκύριακο στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας.

Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα πνέουν ισχυροί. Πάντως, οι βροχές στα ανατολικά και τα νότια θα είναι πολύ περιορισμένες και κατά κανόνα ασθενείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Στις 22 Ιανουαρίου η πρώτη ψηφοφορία (vids)

Αναλυτικά:

Αττική

Καιρός: Αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 6 έως 9 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη

 

Καιρός: Αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ.

Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 3 έως 9 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα στα βόρεια θα γίνουν πρόσκαιρα βόρειοι και βορειοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελεί ο Πατραϊκός Κόλπος όπου οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -5 έως 6 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -3 έως 9, στη Θεσσαλία από 1 έως 10, στα δυτικά ηπειρωτικά από 2 έως 14, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 11, στα νησιά του Ιονίου από 4 έως 14, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 5 έως 10, στα Δωδεκάνησα από 10 έως 15 και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 9 έως 12.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός 17/1: Έρχεται σκανδιναβικό ψύχος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.