ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός 18/5: Θα «βράσει» όλη Ελλάδα

Καιρός 18/5: Ο καύσωνας των τελευταίων ημερών θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα, με την ελληνική επικράτεια να θυμίζει καζάνι που βράζει.  Καιρός 18/5: Τι καιρό περιμένουμε τη Δευτέρα Μετά τις ιδιαίτερα ψηλές θερμοκρασίες για την εποχή που σημειώθηκαν και την επόμενη εβδομάδα θα περιμένουμε ο υδράργυρος να φτάσει στα ύψη. Ζέστη, αραιές νεφώσεις κατά τόπους...
Καιρός 18/5: Θα «βράσει» όλη Ελλάδα

Καιρός 18/5: Ο καύσωνας των τελευταίων ημερών θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα, με την ελληνική επικράτεια να θυμίζει καζάνι που βράζει. 

Καιρός 18/5: Τι καιρό περιμένουμε τη Δευτέρα

Μετά τις ιδιαίτερα ψηλές θερμοκρασίες για την εποχή που σημειώθηκαν και την επόμενη εβδομάδα θα περιμένουμε ο υδράργυρος να φτάσει στα ύψη.

Ζέστη, αραιές νεφώσεις κατά τόπους και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης αναμένονται τη Δευτέρα. Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 16 έως 36, στα νότια ηπειρωτικά από 17 έως 38, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 33, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 18 έως 35, στα Δωδεκάνησα από 21 έως 38, στην Κρήτη από 18 έως 38 και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 15 έως 31 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοανατολικές έως νοτιοανατολικές διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 και πρόσκαιρα το μεσημέρι και απόγευμα τοπικά έως 4 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 25 έως 37 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 και πρόσκαιρα το μεσημέρι και απόγευμα από νότιες έως νοτιοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός 18/5: Θα «βράσει» όλη Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.