ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός 2/1: Νέα ψυχρή εισβολή από τη Ρωσία

Καιρός 2/1: Μπορεί η θερμοκρασία της πρωτοχρονιάς να παρουσίασε μικρή άνοδο, ωστόσο από σήμερα αναμένεται νέα ψυχρή εισβολή.
Καιρός 2/1: Νέα ψυχρή εισβολή από τη Ρωσία

Καιρός 2/1: Μπορεί η θερμοκρασία της πρωτοχρονιάς να παρουσίασε μικρή άνοδο, ωστόσο από σήμερα αναμένεται νέα ψυχρή εισβολή.

Η νέα κακοκαιρία θα διαρκέσει μόλις μια ημέρα και θα φέρει και χαμηλές θερμοκρασίες αλλά και ισχυρούς ανέμους ως 9 μποφόρ στα πελάγη, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εκ νέου απαγορευτικά απόπλου για τα πλοία.

Στα δυτικά και τα βόρεια παροδικές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά-ημιορεινά χιονοπτώσεις, καθώς και σε περιοχές της ανατολικής και κεντρικής Στερεάς με χαμηλότερο υψόμετρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αγωνία για τους απαχθέντες Έλληνες ναυτικούς στο Καμερούν (vid)

Τη νύχτα τα φαινόμενα θα περιοριστούν νοτιότερα και θα εξασθενήσουν. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα Δωδεκάνησα, την Κρήτη και πιθανώς τις Κυκλάδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7, στο Αιγαίο 8 και πιθανώς τοπικά 9 μποφόρ με μικρή εξασθένηση το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά, κυρίως κεντρικά και βόρεια, τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός 2/1: Νέα ψυχρή εισβολή από τη Ρωσία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.