ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός 21/6: Αίθριος με τοπικές νεφώσεις

Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια αναμένεται να είναι σήμερα (21/6) ο καιρός, στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας. Συγκεκριμένα από το μεσημέρι στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στο...
Καιρός 21/6: Αίθριος με τοπικές νεφώσεις

Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια αναμένεται να είναι σήμερα (21/6) ο καιρός, στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας.

Συγκεκριμένα από το μεσημέρι στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά έως 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (21/6)

Καιρός 21/6: Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

Αττική

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα βόρεια.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και το απόγευμα στα ανατολικά βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια, οι οποίες από το μεσημέρι στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά έως 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Στην ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και κυρίως από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Στις Κυκλάδες βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στην Κρήτη δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στα δυτικά έως 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 21 έως 28 και τοπικά στην Κρήτη έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός 21/6: Αίθριος με τοπικές νεφώσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.