ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός Αγίου Πνεύματος: «Όλα βαίνουν κατ’ ευχήν»

Καιρός Αγίου Πνεύματος: Μπορεί αυτές τις μέρες ο καιρός να έχει τα πάνω και τα κάτω του, όμως αναμένεται να βελτιωθεί τις επόμενες μέρες.  Δεν είναι λίγοι αυτοί που ετοιμάζουν μια σύντομη εξόρμηση του Αγίου Πνεύματος, που φέτος είναι στις 8 Ιουνίου. Καθοριστικός παράγοντας είναι οι καιρικές συνθήκες, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα είναι καλές....
Καιρός Αγίου Πνεύματος: «Όλα βαίνουν κατ’ ευχήν»

Καιρός Αγίου Πνεύματος: Μπορεί αυτές τις μέρες ο καιρός να έχει τα πάνω και τα κάτω του, όμως αναμένεται να βελτιωθεί τις επόμενες μέρες. 

Δεν είναι λίγοι αυτοί που ετοιμάζουν μια σύντομη εξόρμηση του Αγίου Πνεύματος, που φέτος είναι στις 8 Ιουνίου. Καθοριστικός παράγοντας είναι οι καιρικές συνθήκες, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα είναι καλές.

Ο διευθυντής της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς έκανε μια ανάρτηση σχετικά με τον καιρό που έχει εκείνο το τριήμερο της Αγίου Πνεύματος.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter: «Όλα βαίνουν κατ’ ευχήν του Αγίου Πνεύματος» προσθέτοντας ότι είναι μακριά ακόμα.

Αυτό που φαίνεται σύμφωνα με την ανάρτηση είναι ότι από τις 5 Ιουνίου και μετά η θερμοκρασία θα είναι στα κανονικά επίπεδα με τάση περαιτέρω ανόδου.

Καιρός- Αγίου Πνεύματος- Δείτε εδώ το Tweet:

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός Αγίου Πνεύματος: «Όλα βαίνουν κατ’ ευχήν»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.