ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Αλλαγή σκηνικού με βροχές και ισχυρούς ανέμους!

Επιδείνωση του καιρού από το Σάββατο (2/4) - Τι προβλέπεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Καιρός: Αλλαγή σκηνικού με βροχές και ισχυρούς ανέμους!

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός το Σάββατο (2/4), σύμφωνα με την πρόγνωση από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Ειδικότερα, στα δυτικά προβλέπονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά κατά διαστήματα πιθανώς να είναι ισχυρές.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικές βροχές στα βόρεια όπου πιθανώς να εκδηλθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης θα είναι σχετικά αυξημένες, βαθμιαία όμως θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά της χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στα βορειοδυτικά τους 13 με 15 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 22 και στα νησιά του Αιγαίου κατά τόπους τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το Σάββατο 2 Απριλίου 2022

ΑττικήΑναμένονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες προς το βράδυ θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτίων διευθύνσεων, ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Παρακάτω τα δελτία για το Σάββατο 2 Μαρτίου 2022










Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Αλλαγή σκηνικού με βροχές και ισχυρούς ανέμους!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.